Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai dramatica si intensa scena din istoria televiziunii: o iguana e urmarita de serpi in incercarea de a supravietui. Cum a fost filmat cadrul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cea mai dramatica si intensa scena din istoria televiziunii: o iguana e urmarita de serpi in incercarea de a supravietui. Cum a fost filmat cadrul VIDEO

Cea mai importanta scena din istoria televiziunii, asa este numita scena din documentarul Planet Earth II in care o iguana este fugarita de serpi in incercarea de a scapa. continuă pe Adevărul

Orasul in care se reconstituie cea mai mare nunta medievala din Europa. Ghid de supravietuire in mijlocul sutelor de mii de turisti veniti din toata lumea

Aflat la 72 kilometri de Munchen si la 40 kilometri de aeroport, orasul german Landshut 70. 000 de locuitori) este o adevarata bijuterie si are ce oferi turistilor in cautare de locuri speciale. in Landshut se afla cel mai inalt turn de caramida din lume si tot aici se reconstituie la fiecare patru ani cea mai mare nunta medievala din Europa, un eveniment ce atrage sute de mii de turisti de pe tot globul.

Business report:Cea mai mare crestere economica din UE. Sursele si, mai ales, riscurile ei;China, fond de 10 mld. euro pentru Europa Centrala si de Est;Guvernul vrea sa pastreze 66% din actiunile Postei Romane in ipoteza capitalizarii

Interconectorul de gaze dintre Romania si Bulgaria ar putea fi inaugurat pe 11 noiembrie, dupa o intarziere de trei ani. Interconectorul de gaze dintre. 6 ani de reformare a pensiilor: Pensiile speciale sunt mai numeroase si mai costisitoare decat la desfiintarea lor in 2010. In 2010, Guvernul Emil Boc a abrogat.

Cea mai mare si mai stralucitoare Superluna din ultimii 70 de ani va aparea pe 14 noiembrie (FOTO)

Cea mai mare superluna din ultimii 70 de ani va straluci puternic pe cer pe data de 14 noiembrie. in fotografia facuta publica duminica, 13 iulie 2014, luna se inalta deasupra castelului.

VIDEO Alegeri SUA: Donald Trump, scos de pe scena din Reno, unde sustinea un discurs, dupa ce un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican Donald Trump a fost scos, sambata seara, de pe scena din Reno, Nevada, unde sustinea un discurs in cadrul campaniei electorale, dupa ce un barbat din public ar fi strigat Arma!, relateaza Huffington Post, citat de News. ro.

Donald Trump, scos de pe scena din Reno, unde sustinea un discurs, dupa ce un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican Donald Trump a fost scos, sambata seara, de pe scena din Reno, Nevada, unde sustinea un discurs in cadrul campaniei electorale, dupa ce un barbat din public ar fi strigat Arma!, informeaza The Huffington Post, citat de News. ro.

Cea mai periculoasa pozitie sexuala (FOTO)

Femeia deasupra a fost desemnata cea mai periculoasa pozitie sexuala, prezentand mari probabilitati de a provoca fracturi ale penisului, potrivit unei cercetari realizate de un grup de oameni de.

Adele, cea mai bogata celebritate britanica cu varsta sub 30 de ani

Adele detine de doua ori mai mult decat ar trebui pentru a fi incoronata drept cea mai bogata celebritate britanica cu varsta sub 30 de ani. Aceasta i-a detronat pe baietii de la One Direction, dupa trei ani in care acestia au ocupat locul intai, potrivit BBC.

Raluca Pruna: Trebuie sa aratam toleranta fata de sistemul penitenciar, care nu se afla in cea mai buna stare

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, sustine ca trebuie aratata mai multa toleranta fata de sistemul penitenciar din Romania, care nu este in cea mai buna dintre starile lui posibile.

Mihai Sora la 100 de ani si o zi: Cea mai frumoasa urare pe robotul telefonului a fost de la Neagu Djuvara

Filosoful si eseistul Mihai Sora, care a implinit, luni, 100 de ani, a scris pe Facebook ca cea mai frumoasa urare, pe care a gasit-o pe robotul telefonului, a fost de la prietenul sau, istoricul Neagu Djuvara, cel care a atins centenarul in urma cu 68 de zile.

Motivul pentru care americanii nu se pot folosi de cea mai performanta nava a lor

Distrugatorul americanUSS Zumwalt DDG-1000) presupune costuri pe care nici cea mai puternica armata din lume nu si le permite. in cazul in care nu sunteti la curent cu cele mai noi arme ale americanilor, trebuie sa stiti ca acestia au investit enorm in flota lor pe parcursul ultimilor ani. Si nu ne referim aici doar [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )