Libnet.ro
UNICEF

14:46

Gala premiilor Oscar 2020, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Gala premiilor Oscar 2020, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Gala de anul acesta a premiilor Oscar, transmisa de ABC si platformele retelei, a fost urmarita de cel mai mic numar de telespectatori inregistrat in istoria ceremoniei, scrie Variety. continuă pe Adevărul

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului are loc in aceasta noapte, la Los Angeles

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020

Gala premiilor acordate de Academia Americana de Film, distinctii cunoscute sub numele de Oscar, nu va avea o gazda nici in acest an, fiind al doilea an la rand cand organizatorii prefera aceasta formula mizand pe momentele oferite de diferitele vedete invitate sa inmaneze fiecare distinctie in parte, noteaza Mediafax.

VIRAL Oscar 2020: cele mai amuzante reactii ale vedetelor la aparitia-surpriza a lui Eminem

Rapperul Eminem a avut o aparitie-surpriza pe scena galei Oscar 2020 si chiar a reusit sa socheze pe toata lumea. Momentul a devenit viral datorita reactiilor starurilor, unele entuziaste, altele foarte contrariate.

Oscar 2020: Care este filmul preferat al lui Cristian Tudor Popescu. Cum vede celelalte productii

In aceasta noapte romanii pot afla care este cel mai bun film, cel mai bun actor, regizor, la Gala Premiilor OSCAR, la cea de-a 92-a editie, la Los Angeles. Asa cum ne-a obisnuit, ca in fiecare an, Cristian Tudor Popescu are preferati, la toate categoriile prezente dar si predictii, personale asupra marilor castigatori, din aceasta .

OSCAR 2020. Joker, cel mai nominalizat film la cea de-a 92 editie a galei Academiei de film americane. Lista completa

Gala premiilor Oscar a ajuns la cea de-a 92 editie si va avea loc in noaptea de duminica spre luni. Mai precis, showul propriu-zis va incepe in jurul orei 3. 00, ora Romaniei.

Premiile Oscar 2020: Parasite a fost desemnat cel mai bun film

Parasite a castigat Oscarul pentru cel mai bun film la gala premiilor Oscar 2020, in timp ce Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger si Laura Dern au fost desemnati cei mai buni actori la gala premiilor Oscar 2020.

OSCAR 2020. Parasite, premiul pentru cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a scris istorie, fiind pentru prima data cand un film strain, productia sud-coreeana Parasite, castiga premiul pentru cel mai bun film. De asemenea, lungmetrajul a castigat si la categoria pentru cel mai bun film intr-o limba straina, iar Bong Joon-ho a luat si el premiul pentru cel mai bun regizor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )