Libnet.ro
UNICEF

20:32

Cel mai asteptat duel de la Ferma: Catalin Morosanu si Catalin Zmarandescu intra in ringul de la Pro TV FOTO

Adevărul Adevărul,
Cel mai asteptat duel de la Ferma: Catalin Morosanu si Catalin Zmarandescu intra in ringul de la Pro TV FOTO

Catalin Zmarandescu, multiplu campion MMA, si Catalin Morosanu se vor duela in urmatoarea editie Ferma, de la Pro TV, ce va avea loc marti, 16 aprilie. continuă pe Adevărul

Incendiu la catedrala Notre Dame. Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Incendiu la catedrala Notre Dame. De ce nu s-a intervenit cu apa! Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

VIDEO Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari. Ce s-a intamplat cu cel mai vizitat obiectiv din Franta

Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari, anunta postul de televiziune CNN. Incendiul a izbucnit la ora locala 18. 50 ora Romaniei). Mai multi localnici si turisti au publicat pe Facebook si Twitter fotografii cu monumentul cuprins de flacari. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru stingerea focului. Un groaznic incendiu a [] .

Cel mai mare rival al comerciantului online Amazon in Africa se listeaza la bursa

Unicornul nigerian Jumia, cel mai mare competitor al platformei online Amazon pe continentul african, si-a anuntat listarea la bursa si depaseste astfel evaluarea de 1 miliard de dolari, noteaza bbc. com.

LUDOVIC ORBAN: Cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie sa plece acasa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie sa plece acasa dupa ce si-a tradat concentatenii refuzand sa apere drepturile romanilor si s-a transformat in cea mai penibila sluga a lui Dragnea, Tariceanu si a coalitiei de guvernare.

VIDEO: Cel mai frumos aeroport din lume inaugureaza o fantana gigant

Changi Airport din Singapore este considerat a fi cel mai frumos aeroport din lume. Acest statut va deveni si mai cimentat cand, pe 17 aprilie, va deschide oficial o atractie indoor incredibila Jewel.

Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Stratolaunch e cel mai mare avion din lume, judecat dupa latime. Iar acum tocmai a decolat in primul test de acest tip. Stratolaunch este un avion cu o latime a aripilor de117 metri si.

Game of Thrones, in statistici: cel mai sangeros personaj te va uimi

Game of Thrones este cel mai popular serial din toate timpurile datorita povestii interesante si efectelor speciale, dar nuditatea si violenta excesiva au fost, de asemenea, benefice. in.

Stirile ProTV: VIDEO. Vaslui, cel mai sarac teritoriu al UE. Soarta lui Petronel, filmat acum 12 ani de ProTV

Intram astazi in teritoriul cel mai sarac al Uniunii Europene, cu o mare si veche intrebare: de ce Vasluiul nu reuseste sa scape de saracie?.

'Game of Thrones': Arya Stark, cel mai sangeros personaj din serial

Arya Stark este personajul din serialul Game Of Thrones care a petrecut cel mai mult timp comitand crime pe parcursul intregii serii, potrivit unei analize realizate de Press Association, transmite Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )