Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine este actrita favorita pentru a fi urmatoarea fata Bond

Adevărul Adevărul,
Cine este actrita favorita pentru a fi urmatoarea fata Bond

Cateva actrite sunt cotate cu sanse mari de a primi rolul urmatoarei Bond girl in viitorul film al celebrei francize, insa un nume se distanteaza din pluton. continuă pe Adevărul

Cine este Regele Tatuajelor din Parlament, care s-a lasat fotografiat pe malul marii (FOTO)

Parlamentarul PSD Cristian Rizea a fost supranumit baiatul rau pentru ca este cel mai tatuat om politic. Cu toate acestea, politicianul nu isi ascunde tatuajele, ci este foarte mandru de.

Cine este vedeta de la noi care arata asa in costum de baie!

Si-a lasat fanii cu gura cascata dupa ce a postat mai multe fotografii in costum de baie. Lucreaza din greu la sala pentru un corp de invidiat si asta se vede. Artista si-a surprins fanii cu un trup de zeita pe pl.

Horia Simu dezvaluie cine este consilierul prezidential care a luat 25% mita in dosarul ANRP

Omul de afaceri Horia Simu a declarat marti ca fostul consilier la Presedintie Daniel Moldoveanu a luat 25% din cei 7 milioane de euro primiti de el de la ANRP, sustinand ca este putin nedrept ca acesta nu a fost pus sub acuzare de DNA.

Cine vrea fonduri europene pentru proiecte neagricole in mediul rural poate depune cererea de joi

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) deschide in perioada 28 iulie - 30 noiembrie 2016 o noua sesiune anuala de depunere a proiectelor de investitii pentru submasurile din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2020 prin care sunt finantate proiectele de investitii in activitati neagricole derulate in mediul rural, suma alocata fiind de 158 milioane de euro, pprecizeaza Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3194 seconds )