Libnet.ro
UNICEF

00:06

FOTO VIDEO Cine sunt noii actori din serialul Urzeala tronurilor

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cine sunt noii actori din serialul Urzeala tronurilor

Fanii serialului Game of Thrones/ Urzeala tronurilor stiu deja ca o mare parte din actiunea urmatorului sezon se va desfasura in tinutul Dorne. Cei care sunt cu un pas inainte si au citit romanele semnate de George RR Martin stiu si care vor fi noile personaje. Dar acum stim si cine vor fi actorii care vor pasi in Cele Sapte Regate. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Involutia umana, posibila? Povestea oamenilor care merg in patru labe, ca primatele

Membrii unei familii din provincia Hatay, Turcia, sufera de o afectiune rara care le afecteaza echilibrul si ii determina sa mearga in patru labe.

FOTO VIDEO Cel mai mare bloc-turn din Vaslui, fara lift de patru ani: locatarii, prizonieri in propriile apartamente

De patru ani, locatarii celui mai mare bloc-turn din municipiul Vaslui au liftul defect. Administratorul spune ca pentru reparatii ar fi nevoie de 50. 000 de lei, suma pe care nu are cum sa o stranga.

Business report: Harta pe judete: Cine sunt stapanii pamanturilor din proprietatea statului roman; DW: Sistemul bancar se clatina in Portugalia si Bulgaria; Cine va achita nota de plata a disputei: uite CAS, nu e CAS?

Terenul agricol din Romania este cel mai bogat si cel mai ieftin din Europa. Cui apartine pamantul romanesc. In Romania, resursele naturale alimenteaza lacomia si atrag investitii. Fabrica de confectii fara muncitori. Locuitorii comunei in care a fost deschisa nu sunt interesati sa se angajeze. Elena Parvulescu a fost incantata cand a auzit ca la ea in comuna se deschide.

ANALIZA De unde vin strainii stabiliti in Romania? Cei mai multi expati sunt moldoveni, turci, italieni si chinezi

Nu sunt foarte multi, ca nu au de ce veni, daca ne uitam la nivelul salariilor din tara noastra. Sunt expatii trimisi sa coordoneze afacerile firmei-mama banci, multinationale) sau cei care locuiesc in tari unde salariul e si mai prost decat cel din Romania, ori au ramas acolo fara job si isi cauta orice. La numaratoarea de la recensamant au iesit vreo 35. Circa 5500 au cel mult 8 clase la baza, iar peste jumatate dintre ei sunt persoane inactive pe piata muncii. Dupa tara de origine topul e condus de Republica Moldova, Turcia si alte continente. Din totalul strainilor, 54 sunt fara cetatenie, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

GALERIE FOTO - Cel mai mare pod construit din PET-uri duce Timisoara in Cartea Recordurilor

Timisorenii vor sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mi mare pod construit din PET-uri dupa ce asociatia EcoStuff Romania a amplasat pe canalul Bega un pod construit din 100. 000 de PET-uri pentru a atrage atentia asupra poluarii raurilor din Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )