Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine sunt cele sase ispite feminine ale noului sezon Insula iubirii

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cele sase ispite feminine ale noului sezon Insula iubirii

Cel de-al treilea sezon Temptation Island Insula iubirii, prezentata de Radu Valcan, incepe din 8 mai, la Antena 1 si va fi difuzata in fiecare luni si marti, de la ora 20. Antena 1 a anuntat cele sase ispite feminine carora trebuie sa le reziste concurentii care au ales sa isi testeze increderea in partenerele lor in Thailanda. continuă pe Adevărul

Topul companiilor din Romania cu cele mai mari salarii. Cine sunt angajatii care castiga 17.600 de lei lunar

Angajatii Romatsa, regia autonoma de stat care controleaza si dirijeaza traficul aerian, au cele mai mari salarii medii din economie: 17. 600 de lei net pe luna, informeaza Zf. ro. Romatsa controlul si.

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al.

Donald Trump provoaca furia Turciei, dupa ce a calificat masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati ale secolului XXI

Donald Trump a provocat furia Turciei dupa ce a calificat luni masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati in masa ale secolului XXI, evitand insa sa foloseasca termenul genocid, scrie AFP.

Unde sunt cele mai scumpe locuinte din lume

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume. Potrivit Bloomberg, proprietatile le-au depasit si pe cele din Hong Kong, potrivit news. ro. Valoarea proprietatilor prime din principat a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )