Libnet.ro
UNICEF

11:01

Electric Castle 2017: trupa Franz Ferdinand revine pe scena dupa trei ani. Alte nume confirmate de organizatori

Adevărul Adevărul,
Electric Castle 2017: trupa Franz Ferdinand revine pe scena dupa trei ani. Alte nume confirmate de organizatori

Trupa britanica de indie-rock Franz Ferdinand va sustine la festivalul de muzica electronica Electric Castfel, care are loc la Cluj, in perioada 12 - 16 iulie, primul concert dupa o pauza de trei ani, organizatorii anuntand de asemenea si prezenta trupei UNKLE si a DJ-ilor ZEDD si Paul Van Dyk, arata News. ro. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai inovatoare trupe indie-rock, Franz Ferdinand, vine la Festivalul Electric Castle. Ce alti artisti vor concerta la Bontida

Organizatorii Festivalului Electric Castle anunta ca Franz Ferdinand, una dintre cele mai inovatoare trupe indie-rock a ultimelor doua decenii, va concerta la Bontida. Trupa revine pe scena muzicala dupa o pauza de 3 ani, iar singurul concert confirmat in Europa de Est va fi sustinut e cel de la EC.

VIDEO Franz Ferdinand, Unkle si Paul Van Dyk, printre noii artisti confirmati la Electric Castle

Franz Ferdinand, una dintre cele mai inovatoare trupe indie-rock a ultimelor doua decenii, revine pe scena muzicala dupa o pauza de 3 ani, iar singurul concert confirmat in Europa de Est va fi sustinut la festivalul Electric Castle, care se va desfasura intre intre 12 si si 16 iulie la Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj. Unkle, Zedd, Paul Van Dyk completeaza afisul evenimentului, alaturi de multi noi artisti confirmati, au anuntat marti organizatorii.

​VIDEO Franz Ferdinand, Unkle si Paul Van Dyk, printre noii artisti confirmati la Electric Castle

Franz Ferdinand, una dintre cele mai inovatoare trupe indie-rock aultimelor doua decenii, revine pe scena muzicala dupa o pauza de 3 ani,iar singurul concert confirmat in Europa de Est va fi sustinut lafestivalul Electric Castle, care se va desfasura intre intre 12 si si 16 iulie la Castelul Banffy din comunaBontida, judetul Cluj. Unkle, Zedd, Paul Van Dyk completeaza afisulevenimentului, alaturi de multi noi artisti confirmati, au anuntat marti organizatorii.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )