Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adele s-ar putea retrage din nou din industria muzicala

Hotnews Hotnews,
 Adele s-ar putea retrage din nou din industria muzicala

Adele s-ar putea retrage din lumea muzicala din luna noiembrie, imediat dupa ce isi incheie tuneul mondial Adele Live 2016, pentru o perioada de cinci ani. Asta dupa ce la sfarsitul anului 2015 a revenit in industria muzicala, dupa o pauza de patru ani, cu albumul 25, ce a avut vanzari record in toata lumea. Artista ar dori sa-si dedice urmatorii cinci ani cresterii fiului sau Angelo, potrivit contactmusic. com. continuă pe Hotnews

VIDEO. Adele se retrage din nou din lumea muzicala

Adele s-ar putea retrage din lumea muzicala dezlantuita dupa turneul mondial Adele Live 2016, pentru a se dedica in intregime cresterii fiului sau Angelo, dupa ce anul acesta a revenit in lumina reflectoarelor cu albumul 25, ce s-a vandut covarsitor in toata lumea, transmite contactmusic. com, potrivit Mediafax.

STIHL surprinde din nou industria de peisagistica cu doua noi utilaje pentru ingrijirea gardurilor vii

STIHL anunta doua noi utilaje inovative destinate celor care se ocupa de ingrijirea spatiilor verzi. Este vorba despre doua modele de foarfeci pentru gard viu HS 82R si HS 82T. Diferenta intre ele este data de rezultatul pe care utilizatorul doreste sa-l obtina. Spre exemplu, HS 82R este conceput pentru taieturi puternice, viteza cutitelor fiind una mica. in acelasi timp, cu HS 82T se obtin taieturi fine cu ajutorul vitezei mari a cutitelor. Acest utilaj este folosit in special la operatiuni de design peisagistic care presupun obtinerea unor detalii stilistice speciale. Echipele STIHL care concep astfel de utilaje au ca obiectiv obtinerea unei greutati cat mai mici a intregului ansamblu, care sa usureze munca utilizatorilor si asta pentru ca fiecare gram conteaza in timpul lucrului. in gama de foarfeci pentru gard viu, STIHL comercializeza sapte utilaje din care trei cu motor pe benzina, doua cu acumulator si doua electrice cu alimentare la priza.

Adele isi socheaza fanii! Se retrage din lumea muzicala?

Adele isi socheaza fanii dupa ce au aparut zvonuri care spun ca artista intentioneaza sa se retraga din lumea muzicala pentru cel putin cinci ani de zile pentru a petrece timp alaturi de iubitul si fiul sau. Ultimele aparitii sunt programate pentru luna noiembrie, cand se va incheia turneul de promovare, au declarat surse apropiate artistei pentru cotidianul britanic The Sun.

O noua schimbare pentru soferi! Parlamentarii vor sa modifice, din nou, Codul Rutier

Parlamentarii vor sa modifice, din nou, Codul Rutier! Acestia propun ca perioada de suspendare a dreptului de a conduce sa se injumatateasca, atunci cand soferul vinovat isi plateste.

Fara oprire! Selena Gomez si Justin Bieber, din nou impreuna

La doar cateva zile dupa ce s-a spus ca isi trimit din nou mesaje, Justin Bieber si Selena Gomez par sa fi reinnodat eterna lor poveste de iubire.

Cand va deveni Carmen Bruma din nou mama

Carmen Bruma vorbeste in premiera despre posibilitatea ca in viitorul apropiat sa devina din nou mama. Iata ce a declarat vedeta, la aproape doi ani de cand l-a adus pe lume pe micutul Vlad.

China relaxeaza din nou politica de natalitate

Autoritatile chineze vor extinde durata concediului paternal pentru familiile din Beijing, a anuntat vineri agentia de stat China News, preluata de News. ro. Astfel, mamele au dreptul la cel mult sapte luni de concediu, cu acordul angajatorului, cu o luna mai mult decat in prezent. Tatii pot sta si ei acasa cel mult 15 zile, cu cinci mai mult decat li se permite acum.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )