Libnet.ro
UNICEF

14:46

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mai incasari: Gardienii galaxiei revine pe primul loc in box office-ul nord-american

Adevărul Adevărul,
VIDEO Topul filmelor cu cele mai mai incasari: Gardienii galaxiei revine pe primul loc in box office-ul nord-american

Lungmetrajul SF Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy revine pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari totale de 251,88 de milioane de dolari, devenind filmul cu cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara. continuă pe Adevărul

VIDEO Filmul cu supereroi Gardienii Galaxiei, cele mai mari incasari din aceasta vara, in SUA

SF-ul de actiune Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei a devenit filmul cu cele mai mari incasari, din aceasta vara, la box office-ul nord-american, depasind blockbusterele Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2, scrie The Hollywood Reporter.

Filmul SF Gardienii galaxiei, cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara

Lungmetrajul SF Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy revine pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari totale de 251,88 de milioane de dolari, devenind filmul cu cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara, informeaza Mediafax.

Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

Londra este cel mai scump oras european pentru desfasurarea activitatilor culturale, iar Varsovia, printre cele mai ifertine, arata o cercetare preluata de The Independent si citata de Agerpres.

Cele mai bune sapte tablete de cumparat acum

E final de vara, se apropie Black Friday, scoala, facultatea sau pur si simplu sfarsitul sezonului in care ati cheltuit bani pe vacante. Pentru ca azi, asa cum v-am obisnuit, nu avem un review, am decis sa va spunem care sunt cele mai bune sapte tablete pe care sa le cumparati. De ce va zic ca nu avem azi review? Pentru ca incercam ca in fiecare luni, miercuri si sambata sa existe cate un review pe site. Si cand nu [].

Leul testeaza pragul de 4.40/eur. Discursul presedintelui FED si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri

Desi avansul lent al titlurilor de stat a luat o pauza, moneda nationala a continuat sa castige teren. Dupa o sedinta relative linistitia, orele la care se activeaza participantii din piata din SUA au adus o apreciere rapida, de la 4,4130/EUR catre 4,4010/EUR, si in prezent nu s-a indepartat sensibil de acest nivel. Discursul presedintelui bancii centrale din SUA de la 17,00 ora locala) cat si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri, scriu economistii ING intr-un raport trimis vineri la pranz investitorilor.

Aproximativ 16.000 de locuri de munca, disponibile vineri.Cele mai multe, in Cluj si Prahova

In jur de 16. 000 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt in judetele Cluj, Prahova, Arad si Bucuresti.

Motorola Moto X+1 apare in cele mai bune imagini

Motorola Moto X+1 este asteptat in septembrie, dar pana la anuntul oficial mai e timp de cateva poze si cateva zvonuri. Evleaks, Evan Blass pe numele sau real, s-a retras din activitatea de a fi o sursa de imagini si specificatii ale noilor telefoane, dar ofera un dar al pensionarii. El prezinta cele mai bune imagini de pana acum cu Motorola Moto X+1, noul telefon al companiei care a ajuns acum la Lenovo. Dupa cum se observa mai jos, ecranul [].

Top 93 cele mai bune seriale TV

Descopera topul celor mai bine scrise seriale conform WGA .

Bloggeritele la putere! Ce romance sunt cele mai cautate si cati fani au strans pe Facebook

Bloggeritele din Romania au prins avant in ultimii ani, punand in general accent pe vizual, culori, continut specializat si, nu rareori, continut video original. Tequila VideoBlog, Laura Laurentiu sau Alina Ceusan numara zeci de mii de fani pe Facebook.

Bloggeritele la putere! Ce romance sunt cele mai cautate si cati fani au strans pe Facebook

Bloggeritele din Romania au prins avant in ultimii ani, punand in general accent pe vizual, culori, continut specializat si, nu rareori, continut video original. Tequila VideoBlog, Laura Laurentiu sau Alina Ceusan numara zeci de mii de fani pe Facebook, dar si mii de cautari lunare in Google.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )