Libnet.ro
UNICEF

17:15

Castigatorii American Music Awards 2019: cine e artistul care a doborat recordul lui Michael Jackson

Adevărul Adevărul,
Castigatorii American Music Awards 2019: cine e artistul care a doborat recordul lui Michael Jackson

Taylor Swift a dominat gala American Music Awards AMA), ce a avut loc duminica, 24 noiembrie, in Los Angeles. Vedeta pop a plecat acasa cu sase trofee, printre care cel pentru Artistul deceniului. continuă pe Adevărul

Red Carpet American Music Awards 2019. Ce au purtat vedetele!

Aseara a avut loc editia din acest an a American Music Awards. Iata cum au ales vedetele sa se imbrace la acest eveniment si cum si-au facut aparitia pe Red Carpet.

Taylor Swift, record de premii la American Music Awards! Iata lista completa a castigatorilor!

Ceremonia de decernare a American Music Awards 2019 a avut loc aseara in Los Angeles, iar Taylor Swift a doborat toate recordurile la capitolul premii. Iata lista completa a castigatorilor! .

Cod Rutier 2019. Greseala pentru care soferii platesc scump. Raportul politistilor este ingrijorator

Legislatia romaneasca are zero toleranta privind consumul de alcool la volan. Orice conducator auto care conduce un autoturism dupa ce a consumat bauturi alcoolice va fi pedepsit conform legii. Alcoolul afecteaza reactiile, incetineste reflexele, dimuneaza coordonarea motrica si il face pe sofer sa subestimeze pericolele reale. Alcoolul este asociat cu un comportament riscant si, din .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Toti soferii care vor transporta buletinele de vot, verificati de politisti cu aparatul alcooltest

Toti soferii care efectueaza transportul buletinelor catre sectiile de votare din Bucuresti vor fi testati cu aparatele alcooltest, politistii urmand sa verifice.

Exit Poll. Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 s-au incheiat cu brio, in urma cu o seara, pentru ca duminica alegatorii romani au putut merge sa puna stampila pe buletinul de vot, in cadrul celui de-al doilea scrutin electoral. Sectiile de votare, din tara si din strainatate, s-au inchis la ora 21:00, iar in urma cu putin timp a .

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

UPDATE 12:30 Pana la aceasta ora, luni, datele facute publice de AEP Autoritatea Electorala Permanenta) au aratat ca au existat tari in care candidatul PSD, Viorica Dancila, nu a fost votata de niciun singur alegator, in turul al doilea al prezidentialelor. Mai exact, e vorba despre tarile Pakistan si Turkmenistan, acolo unde contracandidata lui .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Numarul persoanelor care au votat la sectiile din strainatate a ajuns, la ora 10.00, la 104.313

Numarul persoanelor care au votat la sectiile de votare deschise in strainatate a ajuns, sambata, la ora 10. 00, la 104. 313, arata datele Biroului Electoral Central BEC). Astfel, numarul votantilor este cu 16. 000 mai mare decat in primul tur al alegerilor prezidentiale, la aceeasi ora.

Alegeri prezidentiale 2019. Primul roman care a votat in turul II: Am votat cu gandul ca de aici, de la capatul lumii, vom contribui la o noua sansa pe care Romania o merita

Primul roman care a votat in turul al doilea al prezidentialelor este un tanar din Auckland, Noua Zeelanda. El spune ca a votat cu gandul ca de acolo, de la capatul lumii, va contribui la o noua sansa pe care Romania o merita atat, atat de tare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tarile in care nu a votat niciun roman pana la ora 15.00

In Iran si in Republica Populara Democrata Coreeana nu s-a prezentat niciun alegator pana la ora 15. in Turkmenistan a votat o.

HOROSCOP Iarna 2019-2020. Zodiile care isi schimba viata in scurt timp

Fie ca impresioneaza prin caracteristicile lor fizice, fie ca par sa dezvolte o legatura mistica cu alte lumi, aceste semne trebuie sa aiba pile la divinitate, pentru ca altfel nu ne explicam de ce sunt.

ştiri din Showbiz

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )