Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este prima vedeta eliminata de telespectatori de la Survivor Romania: declaratiile concurentei

Adevărul Adevărul,
Cine este prima vedeta eliminata de telespectatori de la Survivor Romania: declaratiile concurentei

In editia de sambata, 25 ianuarie, a show-ului Survivor Romania, de la Kanal D, a avut loc prima eliminare in echipa Faimosilor. continuă pe Adevărul

A iNCEPUT DECIMAREA! PRIMA ELIMINARE de la Survivor Romania vine din echipa Faimosilor! Declaratii SOC dupa ce a plecat acasa (GALERIE FOTO)

Editia de sambata a show-ului Survivor Romania a venit cu prima eliminare. VEZI AICI GALERIA FOTO Elena Ionescu, Asiana Peng si Cristina Siscanu au fost cele trei concurente propuse spre.

Cristina Siscanu, eliminata de la Survivor Romania, pe Kanal D. Reactia sotiei lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, a fost eliminata de la Survivor Romania. Este prima concurenta care pleaca acasa. Cristina a fost cel mai putin votata dintre cei propusi spre eliminare. De-a lungul primelor emisiuni, Cristina a fost implicata in mai multe neintelegeri si discutii in contradictoriu cu colegii ei din echipa Faimosilor. Se pare .

CUTREMURATOR! S-a lasat cu SANGE la Survivor Romania! Vedeta s-a LOVIT RAU DE TOT la cap! Doamne, ce ACCIDENTARE HORROR...

Veste trista din showbiz! O noua accidentare marcheaza Survivor Romania - surprinzator sau nu, tot din echipa Faimosilor. Noua problema a vedetelor aflate in Republica Dominicana vine sa o completeze pe cea.

Survivor Romania 2020. Ce audiente are noua emisiune concurs de la Kanal D comparativ cu Exatlon

Aceeasi Marie cu alta palarie. Noul reality show de la Kanal D, Survivor Romania, s-a dovedit a fi o versiune a vechiului Exatlon Romania, difuzat tot de postul turcesc, insa a reusit sa-si surclaseze in audiente predecesorul, cel putin in ceea ce priveste primele editii.

NU o sa-ti vina SA CREZI! Ce SALARIU primeste un CAMERAMAN de la Survivor Romania, PE LUNA, de la KANAL D

Cat castiga un cameraman de la Survivor Romania? S-au aflat toate detaliile! SOC SI GROAZA LA MORMANTUL LUI ARSENIE BOCA! PROFETIA SE ADEVERESTE! URGIA VINE PESTE ROMANIA, FRATILOR GALERIE.

Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului. Adolescentul de la 5GANG, intrecut la incasari, in Romania

Febra youtube si mai ales a vlog-urilor a prins si la noi terene, din ce in ce mai mult. Tinerii romani au descoperit ca pot face bani online din vlog, videoclipuri si diverse afaceri online. Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului Pionierul vlgo-ului in Romania a fost Selly. Apoi alti tineri i-au .

Cine este Gami, mana dreapta a lui Selly de la 5GANG. Tot ce nu stiai despre liderii trupei care a cucerit Romania

5GANG este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentati: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate cateva piese care au la baza renumitul gen Trap, din ce in ce mai preferat de copii si nu numai. Gami Os mana dreapta a lui Selly de la .

Cine este si cu ce se ocupa Andreea in viata reala, blonda de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 Puterea Dragostei. Cine sunt concurentii din sezonul 2 de la Puterea Dragostei Noul sezon Puterea Dragostei a inceput iar fanii au aflat cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu. Andreea, blonda de la Puterea Dragostei cine este si cu ce se ocupa Andreea .

Cine este motociclistul care a murit in Buzau, dupa un accident cumplit. Prietenii, in stare de soc FOTO

Barbatul care a murit in Buzau, in mod tragic, in urma unui accident de motocicleta, si-a lasat rudele si apropiatii in stare de soc. Acesta a decedat in seara de sambata, fiind lovit de un autoturism. Momentele de tragedie s-au petrecut pe raza comunei buzoiene Vadu Pasii, din pricina unei soferite neatente. Cine este motociclistul .

EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul sau sa divorteze urgent

S-au scris multe despre monstrul din Caracal si despre atrocitatile facute de acesta. Dosarul se judeca, dar, pe zi ce trece, apar tot mai multe informatii care dau peste cap ancheta procurorilor. Ceea ce se stie mai putin, aproape deloc, sunt informatiile despre familia acestuia. EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca Se stie ca .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )