Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Cine este castigatoarea celui de-al patrulea sezon Vedeta populara de la TVR 1: Mi-am depasit orice limite

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine este castigatoarea celui de-al patrulea sezon Vedeta populara de la TVR 1: Mi-am depasit orice limite

Simona Alexandru, in varsta de 26 de ani, este castigatoarea celui de-al patrulea sezon Vedeta populara de la TVR 1 si a premiului de 100. 000 de lei. continuă pe Adevărul

VREMEA. Ninge in Bucuresti. Este prima ninsoare din acest sezon in Capitala. Anuntul facut de meteorologi

Vesti surprinzatoare pentru bucuresteni. A inceput sa ninga peste Capitala. Este prima ninsoare din acest sezon.

Detaliul incredibil care a iesit la iveala despre fostul ministru al Economiei, dupa accidentul in care au murit doi oameni. Cine este, de fapt, vinovat de tragedie

Noi informatii despre accidentul in care a fost implicat fostul ministrul al Economiei, Daniel Chitoiu, au iesit la iveala. Oamenii legii au reusit sa afle cine este vinovat pentru accidentul produs joi dimineata pe DN7 in urma caruia doi oameni si-au pierdut viata. Cine este, de fapt, vinovat de producerea accidentului in care a fost .

Cine este tanarul din Constanta care s-a sinucis din dragoste. S-a aruncat de la etajul 8

Un tanar din Constanta si-a pus capat zilelor in seara de duminica din cauza unei iubiri neimpartasite. Baiatul in varsta de 25 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Constanta. Parintii acestuia sunt sfasiati de durere. Caz terifiant la Constanta. Un tanar s-a aruncat de la etajul opt Eduard s-a .

Cum arata si cine este soacra Simonei Halep. Au petrecut Craciunul impreuna

Surpriza mare pentru fanii Simonei Halep! Daca pe parintii sportivei i-au vazut de nenumarate ori la meciurile acesteia, soacra nu si-a facut niciodata aparitia. Craciunul a venit cu o premiera: mama lui Toni Iuruc a fost alaturi de familia norei in ziua sarbatoririi Nasterii Domnului. Cum arata aceasta? Cum arata mama lui Toni Iuruc? Simona .

Cine este si cu ce se ocupa fosta iubita a lui Adi Sina. A fost la un pas sa devina sotia lui, dar l-a parasit fara regrete dupa patru ani

Au existat vremuri in care marea poveste de iubire a lui Adrian Sina ar fi putut sa se indrepte pana la altar, dar lucrurile n-au fost sa fie. Cei doi au incheiat socotelile dupa patru ani de relatie, iar cea care i-a fost alaturi artistului si-a vazut de propriul drum si viata. La fel s-a .

VIDEO Novak Djokovic, invatat cum sa sara - Cine este vedeta mondiala alaturi de care se antreneaza sarbul

Jucatorii de tenis se afla in linie dreapta cu pregatirea noului sezon, iar Novak Djokovic face ultimele setari inainte de 2020. Sarbul se pregateste in aceste zile alaturi de unul dintre cei mai importanti sportivi din ultimul deceniu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )