Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lucian Mandruta, luat cu salvarea: Nu mai pot merge. Care e problema si cand va fi operat

Adevărul Adevărul,
Lucian Mandruta, luat cu salvarea: Nu mai pot merge. Care e problema si cand va fi operat

Lucian Mandruta a fost transportat cu salvarea la spital, joi, din cauza unei hernii de disc. Vedeta a anuntat pe Facebook ca este internat pentru ca nu mai poate merge din cauza durerii, iar intr-o postare ulterioara a dezvaluit ca testul Covid-19 este negativ. Vineri va fi operat la coloana vertebrala. continuă pe Adevărul

Si-au inchis granitele pentru turisti din cauza COVID-19. Destinatia de vacanta unde nu mai poti merge, de azi inainte

Inca o insula ramane inchisa pentru turistii straini, pentru tot restul anului, din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. Mai multe detalii despre situatia critica din Indonezia, in acest articol. Insula denumita Dimineata lumii, inchisa pentru turisti Insula Bali din Indonezia si-a inshis portile pentru turistii straini pentru tot restul anului din .

Poluarea scade varsta de pensionare cu doi ani. Judetul cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura

Varsta de pensionare va fi redusa cu doi ani pentru persoanele care traiesc in zone crunt afectate de poluare, cum ar fi zonele cu mine, combinatele chimice si siderurgice sau exploatari pe baza de cianuri. Unul dintre judetele cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura este Hunedoara.

Demisie neasteptata la varful USR PLUS: Nu mai pot continua alaturi de ei!

Demisie neasteptata la varful USR PLUS in teritoriu. Liderul PLUS Constanta, Lucian Muflic, ales presedinte al organizatiei judetene in urma cu doar un an, a anuntat sec, pe pagina sa de Facebook, ca nu mai vrea sa continue alaturi de colegii sai.

Telefonul cu cea mai mare baterie, care nu arata ca o caramida, oficial: de ce este atat de ieftin

In timp ce majoritatea telefoanelor de top au un acumulator intre 4000 si 5000 mAh, Gionee a dezvaluit un gadget atragator cu 10. 000 mAh. in contextul in care majoritatea posesorilor de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )