Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine sunt ultimii finalisti Romanii au talent: care au fost preferintele publicului si ale juriului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt ultimii finalisti Romanii au talent: care au fost preferintele publicului si ale juriului VIDEO

Telespectatorii au ales ultimii patru finalisti de la Romanii au talent 2019, in timp ce juriul a avut sansa de a salva un al cincilea concurent si de a oferi un wild card. Tot vedetele au fost cele care au propus si doua numere pentru premiul de originalitate. continuă pe Adevărul

Romanii au talent, LIVE TEXT de la PRO TV. Cine sunt ultimii concurenti care ajung in finala

Emisiunea Romanii au talent te va tine iar lipit de televizor pentru ca vineri seara, 24 mai, va avea loc a doua semifinala. Vor fi alesi concurentii care vor merge in finala, pentru a se confrunta pentru marele premiu. Romanii au telent: cum iti votezi favoritul, ca sa-l trimiti in finala De la ora 20:30, [] .

Finala Ferma de la PRO TV. Cine sunt cei doi finalisti si ce sanse au

Ferma, un nou inceput, de la PRO TV, se apropie de fapt, de sfarsitul acestui sezon. Au mai ramas doar doi concurenti care se vor confrunta in marea finala din aceasta seara joi, 23 mai) de la ora 21:30. Ferma a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon plin de surprize pentru telespectatori. Timp [] .

Surpriza la Romanii au talent: cine a primit Wild Card-ul juriului si a fost trimis direct in finala VIDEO

Dupa ce au fost alesi ultimii finalisti ai sezonului 9 Romanii au talent, juriul a dezvaluit cui ii va acorda Wild Card-ul, care trimite automat un concurent in marea finala a show-ului de la Pro TV.

Cine sunt finalistii Romanii au talent, care se vor confrunta pentru marele premiu de 120.000 de euro

Au fost alesi finalistii de la Romanii au talent, care se vor confrunta pentru marele premiu. Al noualea sezon al concursului se apropie de final si, cu toate ca au fost numerosi concurenti talentati, doar unul va putea pleca acasa cu trofeul. Vineri seara, 24 mai, a avut loc cea de-a doua semifinala LIVE Romanii [] .

Cine sunt cei cinci militari romani raniti in Afganistan. Masina lor a fost atacata cu un dispozitiv exploziv improvizat

Cinci militari din Batalionul 300 Protectia Fortei Sfantul Andrei, care se afla in misiune in Afganistan, au fost raniti vineri, 24 mai, in jurul orei 12. 30, ora Romaniei, in timp ce executau o misiune de pa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )