Libnet.ro
UNICEF

10:46

Mircea Badea ii raspunde Veronicai din Canada: Niste fapturi cu scriitura de gimnaziu care miros a acoperite SRI si SIE de la o posta

Adevărul Adevărul,
Mircea Badea ii raspunde Veronicai din Canada: Niste fapturi cu scriitura de gimnaziu care miros a acoperite SRI si SIE de la o posta

Mircea Badea i-a raspuns Veronicai Dondas, romanca emigrata in Canada, care l-a criticat vehement dupa ce a afirmat intr-o emisiune a postului Antena 3 ca romanii din diaspora nu fac nimic pentru tara. Realizatorul TV a ales sa-i dea o replica prin intermediul unui mesaj postat de un fan de-al sau, precizand insa ca cei care il critica miros a acoperire SRI si SIE de la o posta. continuă pe Adevărul

Veronica din Canada o compatimeste pe mama lui Mircea Badea: M-ar durea inima sa-mi vad copilul dezumanizat, abrutizat de orgoliu si de setea de bani

Veronica Dondas, tanara romanca emigrata in Canada ale carei postari pe site-ul personal au devenit virale in mediul online, a revenit cu o critica virulenta la adresa lui Mircea Badea, care a afirmat zilele trecute la Antena 3 ca romanii din afara nu fac nimic pentru tara.

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Mircea Badea: Fac fata unui val de injuraturi si de amenintari ca in vremurile basismului acerb

Mircea Badea a vorbit, in interventia sa in emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, , despre mesajele de amenintare pe care le-a primit pentru ca a declarat ca expresia ne-am luat tara inapoi este una.

Mircea Badea: Remarc ticalosia aparatului de propaganda

Mircea Badea a vorbit, in interventia sa in emisiunea 100 de Minute, despre mesajele de amenintare pe care le-a primit pentru ca a declarat ca expresia ne-am luat tara inapoi este una agresiva si.

Mircea Badea: Nu trebuie sa platim taxe la stat, ne-am luat tara inapoi si suntem eroi ca trimitem bani lu mami

Sunt inca sub stare de soc, a afirmat Mircea Badea in pasa cu Mihai Gadea din cadrul editiei emisiunii Sinteza Zilei. Nu mai pot cu Traian Basescu! Pentru ca 10 ani ne-am luptat cu aceste tendinte.

Mircea Badea: Cei care si-au luat tara inapoi platesc si impozite?

Mircea Badea a lansat pe contul sau de Facebook, dar si in interventia sa in emisiunea 100 de Minute, o intrebare: Cei care si-au luat tara inapoi platesc si impozite? functiond, s, id) { var js,.

Mihai Gadea si Mircea Badea, AVALANSA de glume despre statuile-animale ale lui Basescu. Calul trebuia sa fie in sufragerie, ca la Bercea

Mircea Badea a comentat, marti seara, in pasa de la finalul emisiunii Sinteza zilei, imaginile cu obiectele decorative reprezentand un urs, o vaca si un cal de pe domeniul de la Scovistea, in care va locui Traian.

Mircea Badea: E ca si cum ai merge cu masina decapotabila si cu umbrela

Mircea Badea a facut o serie de comentarii referitoare la cele trei obiecte decorative bizare instalate in curtea lui Traian Basescu: un cal in marime naturala, o vaca si un urs. Vaca si calul,.

Antena 1, amendata de CNA cu 10.000 de lei pentru o emisiune cu Mircea Badea si pentru vulgaritate si dans lasciv la Neatza cu Razvan si Dani

CNA a amendat Antena 1 cu 10. 000 de lei, pentru emisiunea In gura presei, reluata de la Antena 3, in care Mircea Badea a facut afirmatii injurioase la adresa lui Traian Basescu, si pentru matinalul Neatza cu Razvan si Dani in care s-a folosit un limbaj vulgar si mai multe femei au dansat lasciv.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )