Libnet.ro
UNICEF

01:05

Survivor Romania 2020. Ce audiente are noua emisiune concurs de la Kanal D comparativ cu Exatlon

Adevărul Adevărul,
Survivor Romania 2020. Ce audiente are noua emisiune concurs de la Kanal D comparativ cu Exatlon

Aceeasi Marie cu alta palarie. Noul reality show de la Kanal D, Survivor Romania, s-a dovedit a fi o versiune a vechiului Exatlon Romania, difuzat tot de postul turcesc, insa a reusit sa-si surclaseze in audiente predecesorul, cel putin in ceea ce priveste primele editii. continuă pe Adevărul

Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca Survivor Romania. Ce a patit concurentul de la Kanal D

Noul an a venit la Kanal D cu unul din cele mai populare reality-show-uri, la nivel mondial. Este vorba de Survivor Romania, show in care a putut fi urmarit si actorul Augustin Viziru, pana de curand. Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca Survivor Romania Din pacate, se pare ca traseul actorului in concurs a .

Cristina Siscanu, un nou scandal la Survivor Romania. Sotia lui Madalin Ionescu a rabufnit public

Cristina Siscanu a acceptat provocarea Kanal D, numita Survivor. Presiunea, foamea, tensiunile si conditiile grele pe care le are de infruntat au coplesit-o deja pe vedeta, facand-o sa lacrimeze. Cristina Siscanu, un nou scandal la Survivor Romania Vedete din Romania si oameni obisnuiti au inceput supravietuirea pe 18 ianuarie, de la ora 20:00. Totul se .

Ruby, probleme grave la Survivor Romania. Care e starea ei de sanatate acum: Nici la spital nu au ce sa imi faca!

A venit randul lui Ruby sa se confrunte cu probleme grave in competitia Survivor Romania de la Kanal D. Artista a acuzat dureri mari, motiv pentru care a fost nevoita sa apeleze la ajutor specializat. Ruby, probleme grave la Survivor Romania Ruby, frumoasa cantareata din Romania, a acuzat probleme grave in jungla Dominicana, motiv pentru .

Augustin Viziru va deveni tata. Ce a anuntat acum concurentul de la Survivor Romania despre iubita lui

Augustin Viziru s-a retras recent din competitia Survivor, dupa ce s-a accidentat la picior in timpul editiei a doua. Revenit in Romania, le-a facut fanilor sai un anunt deosebit. Actorul urmeaza sa devina tata pentru prima oara. Augustin Viziru va deveni tata! Augustin Viziru a parasit destul de repede competitia Survivor, noul proiect de la .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 21 ianuarie

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima: Survivor Romania! Veritabil experiment social si test de supravietuire, reality-ul le pune la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti inca publicului larg, inteligenta, puterea de adaptare la conditii extreme, inventivitatea, forta si rezistenta fizica si psihica. Formatul original Survivor, .

Cine sunt faimosii de la emisiunea Survivor Romania si ce sanse au sa castige prima editie

Survivor Romania a inceput sambata 18 ianuarie, iar primul episod al reality-show-ului mult asteptat difuzat de Kanal D a inceput de la ora 20:00. 20 de concurenti vor incerca sa supravietuiasca in jungla dominicana, acolo unde principala resursa pentru a invinge foamea si intemperiile este creierul. Ce sanse au faimosii de la emisiunea Survivor de .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 20 ianuarie

Faimosii si Razboinicii au inceput duelul sambata 18 ianuarie, in emisiunea tv Survivor, transmisa Live Stream Online de Kanal D, prezentata de Dan Cruceru. Emisiunea Survivor de la Kanal D editia de luni 20 ianuarie Cei 20 de concurenti, impartiti in doua echipe de cate 10, vor avea de infruntat, pe o insula din .

NU o sa-ti vina SA CREZI! Ce SALARIU primeste un CAMERAMAN de la Survivor Romania, PE LUNA, de la KANAL D

Cat castiga un cameraman de la Survivor Romania? S-au aflat toate detaliile! SOC SI GROAZA LA MORMANTUL LUI ARSENIE BOCA! PROFETIA SE ADEVERESTE! URGIA VINE PESTE ROMANIA, FRATILOR GALERIE.

Surprize la Survivor Romania: Ma insor, o sa am si un copilas

Augustin Viziru, proaspat retras din competitia Survivor Romania, in urma accidentarii la picior, a facut un anunt care a luat prin surprindere pe toata lumea. Augustin a declarat ca va deveni pentru pr.

SOC TOTAL la Survivor Romania: Doamne, cu ce ACCESORII PERVERSE a putut sa vina RUBY in GEAMANTAN! Colegii si-au facut CRUCE cand l-au deschis

Ruby Ana Claudia Grigore) face parte dintre concurentii care au avut curajul si ambitia sa plece la Survivor Romania, show-ul care se filmeaza in Republica Dominicana. Artista vrea sa-si depaseasca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )