Libnet.ro
UNICEF

16:30

Britney Spears isi va lansa noul album pe 3 decembrie!

Devorator Monden Devorator Monden,
Britney Spears isi va lansa noul album pe 3 decembrie!

Diva incepe sa ne ofere din ce in ce mai multe informatii despre viitoarele sale proiecte, ultima fiind faptul ca pe trei decembrie ne vom putea delecta, in sfarsit, cu cel de-al optulea material din cariera sa. Titlul albumului nu a fost inca dezvaluit. In afara de marele anunt privind data lansarii albumului, Britney Spears . continuă pe Devorator Monden

HOT! Britney Spears prezinta noul single Work Bitch

Britney Spears isi pregateste revenirea in muzica cu lansarea unei noi piese si a unui nou clip, in care artista apare aproape goala. Work Bitch a aparut in online mai devreme si reprezinta primul extras pe single de pe cel de-al optulea album al lui Britney, care va fi lansat in toamna acestui an. Piesa .

VIDEO! Isterie pentru Britney Spears in Desertul Nevada!

Marti dimineata, Britney Spears a ajuns in Desertul Nevada la bordul unui elicopter pentru un moment cu totul special: lansarea oficiala a rezidentei sale de 2 ani la Planet Hollywood din Las Vegas. Britney a fost intampinata de peste 1000 de fani adusi cu autobuzele in desert si a acordat interviuri presei vreme de doua ore.

Britney Spears se muta in Las Vegas pentru doi ani de zile, unde ar urma sa sustina o serie de 50 de concerte pe an

Cantareata Britney Spears a luat decizia de a se muta pentru urmatorii doi ani in Las Vegas, perioada in care ar urma sa aiba circa 100 de concerte. Iubesc Vegasul! Energia de aici este foarte, foarte buna.

Hit garantat pentru Britney Spears! Work Bitch creaza isterie!

Britney Spears lanseaza piesa Work Bitch, care spera ca o va readuce pe prima pozitie a topurilor muzicale din intreaga lume. Cantareata, in varsta de 31 de ani, afiseaza un decolteu generos in fotografia care reprezinta cover-ul noului ei single.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )