Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Carrie, unul dintre cele mai asteptate filme horror ale anului, promovat printr-o farsa devenita viral

Adevărul Adevărul,
VIDEO Carrie, unul dintre cele mai asteptate filme horror ale anului, promovat printr-o farsa devenita viral

O farsa facuta clientilor unei cafenele din New York, terifiati de puterile paranormale ale unei cliente nervoase, este, de fapt, o strategie de promovare foarte bine pusa la punct. Videoclipul promoveaza filmul horror Carrie, o noua adaptare a romanului cu acelasi nume al scriitorului Stephen King, si a devenit viral chiar in ziua in care a fost lansat. continuă pe Adevărul

Fox News, unul dintre cele mai performante studiouri de televiziune

Fox News a construit un studio de televiziune de ultima ora, unde ecranele touchscreen si internetul sunt elementele cheie. Chiar daca destui utilizatori s-au plans de calitatea programelor si de veridicitatea informatiilor acestora, Fox News vrea sa demonstreze ca va fi cel bine tehnologizat studio de televiziune. Echipa care se ocupa de stiri va folosi ecrane cu touchscreen cu o diagonala de 55 inci. Prezentatorul va avea acces la un perete video cu un controller asemanator celui de Wii, iar [].

Caru' cu vedete: O prezentatoare tv de la noi s-a despartit de iubitul celebru dupa 5 ani; Imaginea de la nunta Biancai Dragusanu de care rade tot internetul; De ce i-a fost frica nu a scapat! Lavinia a ramas fara Banica Jr. intr-unul dintre cele mai imp

Gigi nu se potoleste! Becali poarta in puscarie bijuterii de zeci de mii de euro. Gigi Becali 55 de ani) a aparut, zilele trecute, in fata instantei de judecata de la Curtea de Apel, cu verigheta pe deget. Mai mult, un ceas de firma ii stralucea la incheietura mainii. E indragostita lulea! Antonia e topita dupa Velea! Uite ce declaratie i-a facut pe internet. Fanii au ramas locati. Antonia e indragostita pana peste cap de Alex Velea. Atunci cand nu e impreuna cu el, cantareata are grija sa-l tina pe iubitul ei in priza declarandu-si sentimentele pe internet.

Pretul gigacaloriei stabilit la Vaslui, unul dintre cele mai mari din tara

Pretul gigacaloriei pentru energia termica furnizata in sistem centralizat a fost stabilit la 451 de lei in municipiul Vaslui pentru sezonul rece 2013 - 2014, in crestere cu 20 de lei fata de iarna trecuta, fiind unul dintre cele mai mari costuri ale caldurii din tara.

SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Maestrul Virgil Ogasanu, invitatul lui Adrian Ursu in editia speciala de duminica a Secvential, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente pentru Romania, cutremurul din 1977. Actorul a explicat c.

Unul dintre cele mai apreciate romane ale lui Marin Malaicu-Hondrari se va transforma in film abia in 2014

Intr-un interviu acordat ZF, unul dintre cei mai apreciati scriitori de pe meleaguri bistritene, Marin Malaicu-Hondrari a vorbit si despre filmul care va avea ca punct de plecare romanul Apropierea. Acesta se va face cel mai devreme inainte de sfarsitul anului 2014, dupa ce in prima faza era programat pentru anul 2012.

Cele mai povestite filme din Romania.

Film auzit. Pare un non-sens? Nici pomeneala. Sunt productii carora li s-a adaugat pe coloana sonora un fisier special, continand descrierea peisajelor, faptelor, sentimentelor. Tot ce nu se aude intre dialogurile personajelor. Filmele pot fi astfel accesibile si nevazatorilor. La noi sunt deja 20 de pelicule prelucrate in acest mod. Datorita efortului unei asociatii din Focsani. Ce-ati zice sa facem un mic exercitiu? Asezati-va comod in fotoliu si inchideti ochii. Veti auzi un film.

Se inchid cele mai aglomerate strazi din City of London: schimbari mari in cartierul financiar londonez

Doua dintre cele mai aglomerate strazi din cartierul financiar City of London, entitatea administrativa a capitalei britanice, vor fi inchise traficului rutier. Decizia face parte dintr-un proiect urbanistic de 10 milioane de lire al administratorului.

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

Foto Club Pro Arad, la Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei

Filarmonica de Stat Arad a gazduit in acest weekend unul dintre cele mai asteptate evenimente din aceasta toamna.

Groapa de gunoi in varful muntelui. Pasul Mestecanis, poarta de intrare catre manastirile Bucovinei, slutit pe sase hectare pentru un depozit de deseuri

Unul dintre cele mai frumoase peisaje din Bucovina, din apropierea Pasului Mestecanis, a fost defrisat si va fi transformat intr-o zona unde se vor depozita deseurile din judet.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )