Libnet.ro
UNICEF

20:15

PARODIE Ultimul episod Top Gear cu Jeremy Clarkson, devenit viral pe internet: Sunt un idiot violent si agresiv

Adevărul Adevărul,
PARODIE Ultimul episod Top Gear cu Jeremy Clarkson, devenit viral pe internet: Sunt un idiot violent si agresiv

Jeremy Clarkson 54 de ani) a aparut pentru ultima data in show-ul Top Gear dupa ce un utilizator de YouTube a viralizat o parodie in care prezentatorul britanic isi explica comportamentul agresiv si isi recunoaste greseala care a dus la concedierea sa de la BBC. continuă pe Adevărul

Directorul general BBC, amenintat cu moartea, dupa concedierea starului Top Gear, Jeremy Clarkson

Directorul general BBC, Tony Hall a fost amenintat cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, informeaza Mediafax. Jeremy Clarkson a fost.

Colegii lui Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, vor sa paraseasca Top Gear

In urma concedierii prezentatorului emisiunii Top Gear Jeremy Clarkson de catre BBC, fostii colegi de platou ai prezentatorului, James May si Richard Hammond, vor sa renunte la emisiune, informeaza the.

Jeremy Clarkson, ofertat de Moscova. Noua emisiune s-ar putea numi Jeremy Conduce

Realizatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, concediat, miercuri, de BBC in urma unui conflict iscat intre starul britanic si producatorul emisiunii, a primit deja o oferta de la un post tv rusesc,.

Jeremy Clarkson si Romania, tara lui Borat: Transfagarasanul, cel mai bun drum din lume, Loganul, ceva teribil de trist si lipsit de imaginatie

Personalitate controversata, starul Top Gear Jeremy Clarkson 54 de ani), concediat ieri de BBC, a fost implicat in mai multe scandaluri de-a lungul timpului, din cauza unorcomentarii considerate rasiste sau jignitoarepe care le-a facut in emisiunile sale. Clarkson nu i-a scutit nici pe compatriotii lui de ironii, iar romanii au avut si ei parte de comentarii malitioase, dar si amuzante.

Din Rusia, cu dragoste: Jeremy Clarkson a primit o oferta de la o televiziune ruseasca

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, recent concediat de postul BBC, a primit propunerea de a face un nou show la o televiziune ruseasca detinuta de Ministerul Apararii.

Directorul general al BBC, amenintat cu moartea dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson, realizatorul Top Gear

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit amenintari cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce, miercuri, a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie ca urmare a unei dispute violente cu un producator, potrivit Mediafax. Radiodifuzorul public britanic BBC) a anuntat, miercuri, ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator.

Colegii lui Jeremy Clarkson ar putea renunta la emisiunea Top Gear

James May si Richard Hammond ar putea renunta la prezentarea show-ului BBC Top Gear, dupa ce postul britanic a incetat colaborarea cu Jeremy Clarkson, informeaza Mediafax.

Ce va face Jeremy Clarkson dupa concedierea de la BBC. Cu ce televiziune va semna

Jeremy Clarkson, vedeta emisiunii Top Gear, se desparte de BBC. Televiziunea britanica a anuntat ca nu ii va reinnoi contractul. Decizia vine dupa ce Clarkson a lovit un producator si s-a ales initial cu o.

Directorul general BBC, amenintat cu moartea, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Jeremy Clarkson

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit amenintari cu moartea, printr-un e-mail, dupa ce, miercuri, a anuntat ca va renunta la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a.

Seful BBC, amenintat cu moartea dupa demiterea lui Jeremy Clarkson

Directorul general al BBC, Tony Hall, a fost amenintat cu moartea la scurt timp dupa ce a decis demiterea lui Jeremy Clarkson, in prezent fiind sub protectia unor agentie speciali. in tot acest timp, fostul prezentator Top Gear a petrecut alaturi de prieteni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )