Libnet.ro
UNICEF

10:31

FOTO Massive Attack, la Bucuresti: Show minimalist cu mesaje socio-politice. Publicul a scandat impotriva guvernarii

Adevărul Adevărul,
FOTO Massive Attack, la Bucuresti: Show minimalist cu mesaje socio-politice. Publicul a scandat impotriva guvernarii

Concertul pe care grupul trip-hop Massive Attack l-a sustinut marti seara in Capitala a reprezentat, pe langa revenirea britanicilor pe scena bucuresteana, si o reala doza de civism. De activism social si politic, deopotriva. Guvernul Romaniei, cazul Colectiv, Catedrala Mantuirii Neamului, Brexitul si Donald fat boy Trump au fost unii dintre cei vizati de mesajele care au conturat show-ul trupei. continuă pe Adevărul

FOTO Massive Attack, la Bucuresti: mesaje antiguvernamentale,proiectate in timpul concertului. Publicul a scandat impotriva PSD

Concertul pe care grupul trip-hop Massive Attack l-a sustinut marti seara in Capitala a reprezentat, pe langa revenirea britanicilor pe scena bucuresteana, si o reala doza de civism. De activism social si politic, deopotriva. Guvernul Romaniei, cazul Colectiv, Catedrala Mantuirii Neamului, Brexitul si Donald fat boy Trump au fost unii dintre cei vizati de mesajele care au conturat show-ul trupei.

G4Media: Mesaje anti-PSD proiectate la concertul trupei Massive Attack n Bucuresti

Noaptea ca hotii, Campania Fara penali castiga teren, Dragnea: in 2019 punctul de pensie va ajunge la 1265 lei, Rectificare bugetara: Primaria aloca inca 10 milioane pentru catedrala neamului acestea sunt cateva dintre mesajele afisate marti seara de trupa Massive Attack pe ecranele gigantice de la Arenele Romane, unde a sustinut un concert, relateazaG4Media. ro.

Massive Attack a proiectat mesaje anti-PSD in timpul concertului din Bucuresti (FOTO)

Massive Attack a proiectat mai multe mesaje in timpul concertului de la Bucuresti, toate reflectand situatia politica, economica si sociala a tarii. De altfel, trupa britanica este recunoscuta pentru.

FOTO Mesajele virale anti-PSD la concertul Massive Attack din Romania

PSD a ajuns pe scena, se poate spune, cand vezi mesajele folosite de Massive Attack in timpul concertului din Bucuresti. Dupa momentul mu*e PSD pe un camp din Cluj, acelasi partid a ajuns si pe scena in Bucuresti. Mesaje ca Noaptea ca hotii sau Campania Fara penali castiga teren in Romania au rulat pe scena.

Noaptea ca hotii; Ce mesaje au proiectat Massive Attack in timpul concertului de la Bucuresti

Cunoscuti pentru mesajele de protest si solidaritate pentru victimele opresiunilor, trupa britanica Massive Attack a proiectat mai multe titluri din presa romaneasca in timpul concertului de la Bucuresti.

Program si reguli de acces Massive Attack si Young Fathers

Concertul Massive Attack se apropie cu pasi repezi. Pe 24 iulie, la Arenele Romane, vom intra in ritualul electro voodoo ai vrajitorilor sunetelor, cu piese precum Teardrop, Unfinished Simpathy, Angel, Inertia Creeps.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )