Libnet.ro
UNICEF

08:00

Insolventa Realitatea Media, in cifre: din culisele razboiului cu Guvernul

Adevărul Adevărul,
Insolventa Realitatea Media, in cifre: din culisele razboiului cu Guvernul

Noul Cod al insolventei, aprobat de Guvern in sedinta de miercuri, a starnit reactii acide in presa, in special din partea reprezentantilor Realitatea Media SA, care s-au simtit direct vizati de acest act normativ. continuă pe Adevărul

Insolventa Realitatea TV, in cifre: din culisele razboiului cu Guvernul

Noul Cod al insolventei, aprobat de Guvern in sedinta de miercuri, a starnit reactii acide in presa, in special din partea reprezentantilor Realitatea Media SA, care s-au simtit direct vizati de acest act normativ.

Fosti jurnalisti ai Realitatea Media reclama: nu si-au primit salariile de luni de zile

Subiectul datoriilor Realitatea Media si al solicitarii insolventei de catre aceasta in 2011 aduce in actualitate si probleme mai vechi ale societatii comerciale, si anume neefectuarea platilor de salarii catre fostii angajati, potrivit prevederilor contractuale, informeaza Romania TV.

Din culisele Steaua - Barcelona 1986: Cum a decazut Barcelona si de ce a plans Graham Turner.

Englezul Graham Turner, asistentul antrenorului Terry Venables din perioada in care acesta a pregatit-o pe FC Barcelona, in prezent ofiter de presa al UEFA, a declarat ca dupa finala din 1986 a plans cand i-a vazut pe suporterii catalani. El a ajuns la Bucuresti cu ocazia prezentarii trofeului Ligii Campionilor in Capitala Romaniei, conform Mediafax. A fost teribil. Saptamana trecuta eram la Budapesta si Fabio Capello spunea cat de greu este sa pierzi o finala de Liga Campionilor. Tot timpul .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )