Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ce pregateste Pro TV pentru anul 2015

Adevărul Adevărul,
Ce pregateste Pro TV pentru anul 2015

Aleksandras Cesnavicius, Directorul General al Pro TV, afirma ca postul va reinventa televiziunea in 2015, cu formate renumite la nivel international si ca strategia de business vizeaza consolidarea portofoliului printr-o pozitionare clara a statiilor mai mici. continuă pe Adevărul

Argaseala a anuntat obiectivele echipei Steaua pentru anul 2015

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, vrea ca Steaua sa nu mai rateze obiectivele in 2015. Principalele obiective ale clubului vor fi castigarea titlului si calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Ce planuri are CNA pentru anul 2015

Consiliul National al Audiovizualului CNA) vrea sa evalueze competentele mediatice ale publicului din Romania si sa dezvolte o noua strategie de comunicare prin intermediul site-urilor de socializare, informeaza Mediafax.

Trei parlamentari UDMR cer scaderea bugetelor Serviciului Roman de Informatii si Agentiei Nationale de Integritate pe anul 2015

Trei parlamentari UDMR solicita diminuarea bugetelor Serviciului Roman de Informatii si Agentiei Nationale de Integritate pe anul 2015 cu un total de 71,5 milioane de lei fata de proiectul Guvernului. Deputatii.

Congresul Statelor Unite a adoptat bugetul pe anul 2015

Congresul Statelor Unite a adoptat in forma finala, sambata seara, bugetul pe anul 2015, in ciuda unei tentative simbolice de blocare a initiativei de catre senatori din miscarea republicaa Tea.

Anunt important al CNAS pentru anul viitor

Aproximativ 12,5 milioane de carduri nationale de sanatate au fost distribuite asiguratilor pana in decembrie, iar din 2015, probabil din luna februarie, niciun serviciu nu va mai fi validat decat prin card, a anuntat, luni, presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, citat de Mediafax.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )