Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai frumoase filme de Craciun: recomandari pentru serile de sarbatoare VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase filme de Craciun: recomandari pentru serile de sarbatoare VIDEO

Sarbatorile de Iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase traditii de Craciun

Ca in fiecare an, in luna decembrie, de Craciun, oamenii par mai ingaduitori unii cu altii. in aceasta perioada magica, numeroase traditii din toata lumea fac din acest sezon unul foarte special.

Cele mai frumoase 10 destinatii de Craciun. Las Vegas, Quebec, Tokyo, Paris sau Londra arata minunat in decembrie

Perioada Craciunului este cea mai frumoasa parte a anului. Orase din intreaga lume sunt iluminate cu milioane de beculete, aerul se umple cu miros de vin fier, delicatese de Craciun si spirit de vacanta. Daca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti Craciunul, va prezentam 10 destinatii unde l-ati putea sarbatori.

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Cele mai frumoase destinatii montane din lume, preferate de celebritati pentru a merge la ski FOTO

Pentru multi, venirea iernii inseamna si oportunitatea de a merge pe partie. Cu toate ca sunt o multime de destinatii montane din care putem alege, exista cateva resorturi cunoscute pentru terenurile proprii si facilitatile luxoase. Site-ul Business Insider enumera 10 dintre locatiile pe care celebritatile si oamenii de afaceri le prefera.

VIDEO Cele mai frumoase imagini de iarna. Peisaje magice care iti taie rasuflarea

Cu mic, cu mare, de la cei mai mici pana la oameni in toata firea, toti avem un locsor aparte in sufletul nostru pentru sarbatorile de iarna. Magia lor ne molipseste si ne insufla o stare de bine.

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Eurostat: Romania, Bulgaria si Letonia au cele mai scazute cheltuieli pentru protectie sociala pe cap de locuitor din Uniunea Europeana

Romania are cel mai scazut nivel al cheltuielilor pentru protectie sociala pe cap de locuitor, care sunt cu 71 puncte procentuale sub media Uniunii Europene, urmata de Bulgaria si Letonia, potrivit datelor aferente anului 2014 publicate miercuri de biroul european de Statistica Euroastat.

Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Spin-off-urile francizelor de succes Star Wars si Harry Potter Rogue One si Fantastic Beasts and Where To Find Them se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale.

CFR Calatori adauga vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sarbatori

Compania de stat CFR Calatori a anuntat joi ca va suplimenta cu vagoane, in perioada 23 decembrie 2016 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti. in aceasta perioada, vor fi deschise doar trei agentii de voiaj ale CFR Calatori.

CFR Calatori adauga vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sarbatori

Compania de stat CFR Calatori a anuntat joi ca va suplimenta cu vagoane, in perioada 23 decembrie 2016 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti. In aceasta perioada, vor fi deschise doar trei agentii de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )