Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sunt o baba comunista, varianta de criza economica.

România Liberă România Liberă,
Sunt o baba comunista, varianta de criza economica.

Unul dintre romanele postdecembriste cele mai dragi publicului cititor a fost in sfarsit ecranizat. Tanti Emilia, cea care atat de mandra recunostea: Sunt o baba comunista, isi continua viata din cartea lui Dan Lungu pe marile ecrane, in viziunea regizorala a lui Stere Gulea. Dupa vizionarea de presa de la Cinema PRO, la masa tovaraseasca aranjata ca pe vremuri, cu mileuri de macrame si stergare populare, pe care tronau sifoane, siropuri si prajituri ce aminteau de epoca rememorata in . continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO Sunt o baba comunista, filmul la care nu stii daca sa razi sau sa plangi

Sunt o baba comunista este cel mai nou lungmetraj al regizorului Stere Gulea, film care a obligat actori precum Luminita Gheorghiu, Marian Ralea sau Anca Sigartau, sa se intoarca intr-o epoca apusa, aceea a comunismului.

Privind inapoi fara manie, in Sunt o baba comunista

Vineri, pe 23 august, la data la care inainte de 1989 se organizau defilari grandioase, se lanseaza in cinematografe filmul Sunt o baba comunista, regizat de Stere Gulea.

Cronica: Sunt o baba comunista

In urma cu doar trei ani, un sondaj realizat de CSOP in parteneriat cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) arata ca 61% dintre romani cred ca regimul comunist a fost o idee buna.

VIDEO Cronica: Sunt o baba comunista

In urma cu doar trei ani, un sondaj realizat de CSOP in parteneriat cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) arata ca 61% dintre romani cred ca regimul comunist a fost o idee buna.

Luminita Gheorghiu si Marian Ralea formeaza un cuplu in comedia Sunt o baba comunista!

Doua nume consacrate ale scenei romanesti, cu o cariera cinematografica de impresionat, Luminita Gheorghiu si Marian Ralea formeaza pentru prima data un cuplu, in ecranizarea romaneasca Sunt o baba comunista, un film care va avea premiera pe marile ecrane vineri, 23 august. Continue reading .

Antrenorul Aurel Ticleanu: Costica Stefanescu e unul dintre romanii cu care tara asta se ...

Antrenorul Aurel Ticleanu a declarat, marti, pentru Mediafax, ca fostul sau coechipier si capitan al Craiovei Maxima, Costica Stefanescu, e unul dintre romanii cu care tara se poate mandri. Sunt devastat, nu pot sa cred asa ceva. Era fratele meu, eram mai mult decat prieteni. Nici nu sunt in stare sa vorbesc acum. Vorbeam des cu el la telefon, il incurajam. Chiar ieri am vorbit cu el si i-am spus ca am preluat-o pe FC Brasov si i-a zis sa vina sa ma sustina din tribuna. E unul dintre .

TRAGEDIE. Unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor a murit.

Fostul sportiv Dezso Gyarmati, considerat unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor, a incetat din viata, la varsta de 85 de ani, a anuntat, luni, Federatia Ungara de Polo, informeaza Mediafax. Nascut la 23 octombrie 1927, la Miskolc, Gyarmati a fost selectionat de 108 ori in nationala Ungariei, cu care a devenit triplu campion olimpic. Dezso Gyarmati este singurul sportiv ungar care a participat la cinci editii ale Jocurilor Olimpice si a castigat de fiecare data o .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )