Libnet.ro
UNICEF

13:15

Din culisele cinematografiei. Cum le cerea Nicolaescu bani pentru filme colegilor parlamentari:Un leu pentru fiecare om care a vizionat filmele mele!

Adevărul Adevărul,
Din culisele cinematografiei. Cum le cerea Nicolaescu bani pentru filme colegilor parlamentari:Un leu pentru fiecare om care a vizionat filmele mele!

Cel mai prolific cineast roman a renuntat la rolul Regelui Carol I pentru ca n-a primit acceptul lui Ion Caramitru de a filma la Castelul Peles, modificand in ultimul moment scenariul peliculei care evoca victoriile din Primul Razboi Mondial, proiect la care visa inca din 1978. continuă pe Adevărul

Din culisele cinematografiei. Cum le cerea Sergiu Nicolaescu bani pentru filme colegilor parlamentari:Un leu pentru fiecare om care a vizionat filmele mele!

Cel mai prolific cineast roman a renuntat la rolul Regelui Carol I pentru ca n-a primit acceptul lui Ion Caramitru de a filma la Castelul Peles, modificand in ultimul moment scenariul peliculei care evoca victoriile din Primul Razboi Mondial, proiect la care visa inca din 1978. Nicolaescu s-a plans, inclusiv de la tribuna Parlamentului, si pentru faptul ca nu i s-au alocat suficienti bani.

Din culisele Statului paralel: relatarile lui Maior au produs cutremur in PSD

Dezvaluirile fostul sef al Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, din fata comisiei pa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )