Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fifty Shades Freed i-a sedus pe romani: cel mai bun debut din 2018 si cel mai de succes film al seriei. Ce incasari a avut si cati oameni au mers la cinema sa-l vada

Adevărul Adevărul,
Fifty Shades Freed i-a sedus pe romani: cel mai bun debut din 2018 si cel mai de succes film al seriei. Ce incasari a avut si cati oameni au mers la cinema sa-l vada

Fifty Shades Freed, ultimul film al trilogiei erotice, se bucura de un real succes in Romania, unde a fost vizionat de aproape 150. 000 de spectatori in doar trei zile. continuă pe Adevărul

S-a lansat coloana sonora Fifty Shades Freed

Soundtrack-ul Fifty Shades Freed a fost lansat odata cu marea premiera a filmului, si reuneste single-uri deja cunoscute, precum Never Tear Us Apart de la Bishop Briggs, Heaven de la Julia Michaels, The Wolf a lui Spencer Lee Band, Capital Letters de la Hailee Steinfeld x BloodPop si deja celebra piesa, For You, ce marcheza colaborarea dintre Liam Payne si Rita Ora.

Impresii despre Fifty Shades Freed: ce au spus criticii despre noul film

Fifty Shades Freed a fost lansat recent in Romania. Asta spre bucuria celor care vand castraveti la piata si spre oroarea barbatilor care trebuie sa suporte sa stea doua ore in cinema cu iubitele, in speranta ca rabdarea le va fi rasplatita acasa. Ultimul film din trilogie s-a lansat la timp pentru Valentines Day si [].

Fifty Shades si BlackBerry: povestea de iubire intre cele doua

Daca stii ca urmeaza Valentines Day, stii ca apare in cinema Fifty Shades Freed. Sau e invers? Nici n-ar conta pentru ca, nici separat, nici luate impreuna, cele doua nu prea au sens. in orice caz, cartile care stau la baza filmelor de succes au fost scrise pe telefon. Pe BlackBerry, mai exact. Fifty Shades [].

Cel mai mic abonament Digi Mobil, Orange, Telekom si Vodafone

Daca urmaresti sa iti faci cel mai mic abonament la Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, ti-am facut lista cu ce ofera operatorii. Citeste si: Adevarul despre telefoane ieftine si bune: cand ar trebui sa le cumperi. Romanii isi pot porta de cativa ani numerele de telefon intre operatori, intre Digi Mobil, Orange, Vodafone sau [].

Cel mai OSPITALIER roman, care a luat in spatiu MII DE BASARABENI, protest in fata Parchetului

Cel mai ospitalier galatean a intrat in atentia autoritatilor, dupa ce a luat in spatiu, in apartamentul sau de 2 camere, mii de basarabeni. Suparat ca a fost acuzat de declaratii false in.

Romania a obtinut locul 7 in FINALA la proba feminina de sanie de la Jocurile Olimpice 2018. Cel mai BUN rezultat al delegatiei din ultimii 24 de ani

Raluca Stramaturaru a obtinut locul 7 in finala probei feminine de sanie de la PyeongChang, acesta fiind cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna din ultimii 24 de.

Povestea incredibila a barbatului care a fost pentru cateva ore cel mai bogat om din lume

Un belgian originar din Dinant s-a trezit, peste noapte, cel mai bogat om din lume. in contul sau a fost facut un virament de 2. 000 de miliarde de euro. Cand m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea.

FOTO VIDEO Turcia: Cel mai mare hub aerian al lumii, Aeroportul INA

Al treilea aeroport din Istanbul, care va fi si cel mai mare din Turcia, va fi inaugurat pe 29 octom.

Cel mai profitabil an! Cati bani a castigat Simona Halep pana acum in 2018

2018 pare sa fie cel mai rentabil an din cariera Simonei Halep, incomparabil cu ceea ce s-a petrecut in cei precedenti in acelasi interval.

Cel mai mic abonament Digi Mobil, Orange, Vodafone si Telekom

Daca urmaresti sa iti faci cel mai mic abonament la Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, ti-am facut lista cu ce ofera operatorii. Romanii isi pot porta de cativa ani numerele de telefon intre operatori, intre Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom. in cazul in care esti intr-o situatie similara si vrei sa treci la [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )