Libnet.ro
UNICEF

07:15

Game of Thrones - primul episod din sezonul final, vizionat ilegal de 55 de milioane de ori

Hotnews Hotnews,
 Game of Thrones - primul episod din sezonul final, vizionat ilegal de 55 de milioane de ori

Primul episod din sezonul final al serialului Game of Thrones Urzeala tronurilor) a fost vizionat ilegal de 55 de milioane de ori, in primele 24 de ore de le lansare, arata cele mai recente date analizate de catre expertii Kaspersky Lab. continuă pe Hotnews

GAME OF THRONES SEZONUL 8 EPISODUL 1 ONLINE. Zeci de milioane de oameni au facut asta

Primul episod din sezonul final al serialului Urzeala tronurilor Game of Thrones) a fost vizionat ilegal de 55 de milioane de ori, in primele 24 de ore dupa.

Primul episod din sezonul 8 al serialului Game of Thrones a fost urmarit ilegal de 55 de milioane de ori in primele 24 de ore

Se pare ca nu toata lumea a fost dispusa sa se trezeasca dis-de-dimineata pentru a urmari serialul, preferand sa recurga la alternativele ilegale in cursul zilei.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Banca Centrala a Italiei estimeaza iesirea economiei din recesiune

Economia italiana a crescut cu aproximativ 0,1% in primul trimestru din 2019, a estimat Banca Centrala a Italiei, sugerand ca tara a depasit recesiunea in care a intrat in a doua parte a anului trecut, transmit ANSA si Reuters.

APIA, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Vanzarile de autoturisme ecologice au crescut cu peste 45% in Romania

Aproape 960 de autoturisme ecologice au fost cumparate in Romania, in primul trimestru al anului, in crestere cu 45,5% fata de aceeasi perioada din 2018, cand se inregistrau 659 de unitati, arata statistica Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), conform Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )