Libnet.ro
UNICEF

07:46

Topul celor mai urmarite seriale ale lunii iunie: Las Fierbinti in reluare a dominat pe toate categoriile de public

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai urmarite seriale ale lunii iunie: Las Fierbinti in reluare a dominat pe toate categoriile de public

Las Fierbinti a fost, chiar si in reluare, de departe, cel mai vizionat serial al lunii iunie, productia turceaca Dragoste infinita fiind singura care a incercat sa contracareze dominatia. continuă pe Adevărul

Topul celor mai urmarite emisiuni informative ale lunii iunie: Stirile Pro TV, dominatie pe fiecare categorie de public

Luna iunie a aratat o dominatie din partea programelor informative ale Pro TV, romanii, indiferent de categorie, alegand in pricipal stirile acestui post pentru a se informa.

O eurodeputata PSD, in topul celor mai sexy politiciene din lume

A fost publicat topul celor mai sexy politiciene din lume, realizat de publicatia mondena canadiana Qc Lifestyle. in primele 10 frumuseti se afla si o romanca. Canadienii au clasat-o pe Daciana.

Topul celor mai atragatoare orase din lume

Editia din 2017 a clasamentului Ipsos Top Cities arata ca New York este in continuare cel mai popular oras din intreaga lume, pastrandu-si astfel titlul pe care l-a obtinut in 2013, la prima editie a topului. In acest an, Abu Dhabi depaseste Londra si.

Topul celor mai sadici criminali in serie romani. Cati oameni a ucis Vaduva neagra, femeia care ocupa primul loc

In primii zece cei mai periculosi criminali romani isi fac loc celebrii Ramaru tata si fiu) si Berila, insa pe primul loc, daca este sa luam in calcul numarul de victime co.

Topul celor mai populare nume romanesti si semnificatia lor

Numele pe care copilul il primeste la botez are o semnificatie aparte si va fi purtat cu mandrie toata viata. Hai sa vedem care sunt prenumele cele mai iubite de romani!.

Admitere liceu 2017: Au fost afisate primele REPARTIZARI. TOPUL celor mai bune licee din tara

Rezultatele repartizarii la liceu a absolventilor claselor a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala au fost publicate miercuri pe site-uladmitere. edu. ro. Depunerea dosarelor de inscriere la.

Care au fost cele mai urmarite emisiuni de divertisment in iunie

Ultima luna dedicata productiilor importante de divertisment de pe micile ecrane a aratat care au fost preferintele romanilor.

Business report: Masinile electrice ii sperie pe petrolisti: pentru prima data in mai mult de un secol, industria se intreaba cum arata viitorul;Topul celor mai mari tranzactii imobiliare din acest an;Romanii - locul 2 in UE la inactivitate, dupa verii i

Planurile generatiei Z din Romania: 20% vor sa porneasca propria afacere, 40% vor in multinationale. Pentru a-si alege primul loc de munca, tinerii de. Ministerul Dezvoltarii vrea sa construiasca un stadion de peste 12 milioane de euro la Alexandria, Teleorman. Ministerul Dezvoltarii a publicat in.

Saxo Bank: Alibaba este in fruntea listei celor mai tranzactionate actiuni in 2017

Saxo Bank a anuntat topul celor mai tranzactionate cinci actiuni pe platforma SaxoTraderGO in primele sase luni ale acestui an, in fruntea clasamentului situandu-se titlurile Alibaba.

Topul celor mai lenese tari din lume: Unde se situeaza Romania

Oamenii de stiinta din Statele Unite au strans date din toata lumea, culese din telefoanele oamenilor, pentru a vedea cat de activi suntem noi de fapt. Acestia, care fac parte din cadrul Universitatii Stanford, au analizat date care echivaleaza cu peste 68 de milioane de zile de mers pe jos si au ajuns la o [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3238 seconds )