Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR 1 a fost lider de audienta cu Romania-Polonia, cel mai vizionat meci al anului la Televiziunea Romana in 2016

Adevărul Adevărul,
TVR 1 a fost lider de audienta cu Romania-Polonia, cel mai vizionat meci al anului la Televiziunea Romana in 2016

Partida de fotbal Romania - Polonia, difuzata vineri seara la TVR 1, a devenit cea mai vizionata a anului la postul public, cu peste 2,5 milioane de telespectatori, iar emisiunea Repriza a treia de dupa meci a mentinut postul pe primul loc in topul audientelor. continuă pe Adevărul

Sanctiuni dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia: Zece suporteri au primit amenzi si interzis pe stadioane. Alti sapte au fost plasati sub control judiciar

Zece suporteri au primit amenzi si interzis pe stadioane pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, dupa incidentele de la partida Romania-Polonia, informeaza B1 TV. Alti cinci romani si.

Cei sapte suporteri scandalagii, romani si polonezi, se afla sub control judiciar dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Cinci suporteri romani si doi polonezi au fost retinuti in urma incidentelor care au avut loc, vineri, seara, inainte de inceperea meciului Romania - Polonia.

Retineri dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Doi fani polonezi si cinci romani au fost retinuti, dupa ce suporterii s-au incaierat inaintea meciului Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018. Asta, dupa ce 17 suporteri, polonezi si romani, au fost condusi la sectiile de politie.

Sapte persoane au fost puse sub control judiciar dupa incidentele de la meciul Romania - Polonia

Doi fani polonezi si cinci romani au fost pusi sub control judiciar timp de 60 de zile, dupa ce suporterii s-au incaierat inaintea meciului Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018. in total, 20 de persoane au ajuns vineri seara la sectiile de politie, potrivit Digi 24.

Incidente dupa meciul Romania - Polonia: 12 fani polonezi si cinci romani dusi la sectie

Doisprezece fani polonezi au fost retinuti, la fel ca alt cinci romani, dupa meciul Romania - Polonia, scor 0-3, din preliminariile CM-2018, a declarat, vineri, pentru News. ro, capitanul Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Jandarmi Bucuresti.

Romania - Polonia, foaia de joc

Iata foaia oficiala de joc de la meciul Romania - Polonia, asa cum a fost oferita presei vineri seara la Stadionul National, pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018.

FOTO inainte si Dupa la conferinta de presa de la Romania - Polonia

Doua fotografii surprinse de onlinesport. ro la conferintele pre si post meci de la Romania - Polonia sunt totul despre aceasta intalnire. Dupa meciul cu Polonia scociul va fi insuficient.

Restrictii de trafic in Bucuresti in jurul Arenei Nationale. Se disputa partida Romania-Polonia din cadrul Cupei Mondiale 2018 la fotbal

Brigada Rutiera a Capitalei a dispus restrictionarea traficului rutier, vineri, pe strazile din jurul Arenei Nationale cu ocazia disputarii partidei Romania Polonia, din cadrul preliminariilor Cupei Mondialedin 2018.

LIVE Romania-Polonia 0-2. Apararea ne-a tradat

Transmitem in aceasta pagina, vineri seara, live text minut cu minut de la Arena Nationala meciul Romania-Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

LIVE Romania-Polonia 0-1. Apararea ne-a tradat

Transmitem in aceasta pagina, vineri seara, live text minut cu minut de la Arena Nationala meciul Romania-Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )