Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Despacito a devenit cel mai vizionat videoclip de pe YouTube cu peste 3 miliarde de vizualizari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Despacito a devenit cel mai vizionat videoclip de pe YouTube cu peste 3 miliarde de vizualizari

Melodia Despacitoa lui Luis Fonsi si Daddy Yankee a devenit la finalul saptamanii trecute cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, cu peste trei miliarde de vizualizari. Despacito a detronat de pe primul loc melodia See You Again a lui Wiz Khalifa care depasise, in iulie, celebra Gangnam Style. continuă pe Hotnews

Despacito e cel mai mare hit din toate timpurile pe YouTube VIDEO

Despacito, hitul verii 2017, a devenit cea mai ascultata piesa pe YouTube din toate timpurile. Clipul artistilor Luis Fonsi si Daddy Yankee a depasit 3 miliarde de vizualizari, detronand astfel See You Again Wiz Khalifa featuring Charlie Puth) si Gangnam Style PSY).

TOVARASUL MILITIAN ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania.

COMRADE DETECTIVE ONLINE VIDEO. Cum poti vedea cel mai recent succes de la Hollywood, cu Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, pe AMAZON PRIME VIDEO

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in.

Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca partidul pe care il conduce va cauta cel mai potrivit moment in care va avea cele mai mari sanse pentru a trimite.

Lovitura dura pentru Mega Image. in ce situatie este cel mai extins lant de magazine din tara

Retailerul belgian Mega Image a deschis in primele sapte luni ale anului 23 de magazine, iar daca va continua in acelasi ritm, anul 2017 ar putea deveni cel mai slab pentru expansiune de dupa 2011.

Florin Piersic Jr. si Corneliu Ulici, vedete in Comrade Detective, cel mai recent succes de la Hollywood

Tovarasul militian este cel mai nou concept venit de la Hollywood si este strans legat de Romania. in urma cu cateva zile a avut loc premiera acestui serial in SUA, cu.

Cum arata Neymar, cel mai scump jucator transferat vreodata, la prima aparitie in noul echipament sportiv (FOTO)

Cel mai scump jucator transferat vreodata, Neymara fost prezentat suporterilor, sambata, inaintea primei etape din campionatul francez, potrivit Mediafax. Suporterii echipei PSG l-au vazut.

Neymar, prezentat oficial la PSG: Nu am plecat din cauza lui Messi, este un idol, cel mai mare din lume

Atacantul brazilian Neymar a fost prezentat oficial, vineri, la Paris Saint-Germain, el afirmand ca nu a plecat de la echipa FC Barcelona din cauza lui Lionel Messi, despre care a spus ca este un idol si cel mai mare jucator din lume.

Simona Halep: Cred ca acesta este cel mai bun an al meu. Ma simt diferit, simt ca am imbunatatit multe

Simona Halep locul 2 WTA) a declarat, la conferinta de presa dupa meciul cu Mariana Duque-Marino scor 3-6, 6-4, 6-2), din turul al doilea al turneului de la Washingon, ca anul acesta este cel mai bun din cariera ei. Ma simt diferit, simt ca am imbunatatit multe, ma simt psihic si fizic mai puternica, muncesc mai mult decat in anii trecuti, a spus Halep.

Productia de bere a UE a fost de 39 miliarde de litri in 2016. Cel mai mare exportator este Olanda, dar Germania ramane cel mai mare producator. Dintre berile non-EU, preferata ramane berea mexicana

Anul trecut, productia de bere din Uniunea Europeana UE) a fost de 39 de miliarde de litri de bere cu alcool, excluzandu-se sortimentele ne-alcoolizate), cu 400 de milioane de litri mai mult decat in 2015, a anuntat Eurostat. Productia UE de bere era echivalenta cu 76 de litri pe cap de locuitor. In Romania, consumul de bere este de cativa ani in intervalul 81-90 de leitri/locuitor anual.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )