Libnet.ro
UNICEF

12:45

Care este cel mai bun film al anului 2019 in topul IMDb VIDEO

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai bun film al anului 2019 in topul IMDb VIDEO

Platforma online Internet Movie Database IMDb) a stabilit care este cel mai bun film al anului 2019, bazat pe popularitatea productiilor si a numarului de vizualizari de pe site. continuă pe Adevărul

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Zlatan Ibrahimovic si cel mai bun jucator al momentului: Fara Messi si Ronaldo pe lista

Zlatan Ibrahimovic si-a schimbat favoritul in ceea ce priveste raspunsul la intrebarea care este cel mai valoros jucator al momentului?. Daca pana acum atacantul suedez rostea numele brazilianului Ronaldo, acum Kylian Mbappe a devenit preferatul lui Ibrahimovic.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Fenomenalul ciobanesc german care a prins un criminal periculos de Satu Mare: Este cel mai bun caine de urma al Politiei Romane

Autorul crimei din Barsau de Sus, judetul Satu Mare, a fost gasit cu ajutorul lui Teba, un caine de urma al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures. O femeie de 54 de ani si alta de 63 au fost gasite decedate in casa care apartinea victimei de 54 de ani.

Ronaldinho: Messi nu e cel mai bun fotbalist din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barc.

CFR Cluj puncteaza in cel mai bun 11 al grupelor Europa League! Echipa completa

Lituanianul Giedrius Arlauskis a fost declarat cel mai bun portar din grupele Europa League, intr-o analiza InStat. Goalkeeper-ul lui CFR Cluj a fost inclus in echipa ideala a toamnei in cea de-a doua competitie europeana inter-cluburi din fotbal.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 DECEMBRIE Crestere de 1,61% pentru Compa

Actiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu CMP) au urcat, in intervalul 4 - 11 decembrie, cu 1,61%, in raport cu moneda euro, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-XT, a carui cotatie s-a depreciat cu 1,49%, in perioada avuta in vedere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )