Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 3 favoriti din Romania la Eurovision: Va castiga fata cu 1 milion de vizualizari?

Adevărul Adevărul,
Top 3 favoriti din Romania la Eurovision: Va castiga fata cu 1 milion de vizualizari?

Duminica, 25 februarie, are loc finala pe tara la Eurovision. Dintre cei 15 participanti, telespectatorii din Romania vor alege exclusiv prin votul lor doar unul singur si il vor trimite in Portugalia. continuă pe Adevărul

Exporturi de peste 14.000 de masini straine din Romania catre UE in 2017. Top 10 modele noi importate in Romania si exportate

Desi piata auto din Romania este pe un trend crescator, dealerii auto locali isi cauta clienti pentru stocurile de masini si in strainatate, unde, in unele cazuri, obtin marje de profit mai bune decat in tara.

Business report:Cine conduce de fapt politicile economice din Romania;Consumul de carburanti creste, rafinariile romanesti duduie, dar Romania devine tot mai dependenta de petrolul din import;Primaria Capitalei se pregateste de Dragobete: a cheltuit 23.0

Cum ajung vitele crescute in Romania pe mesele turcilor si arabilor, in timp ce romanii importa carnea. Strainii platesc cu un euro mai mult pe kilogram. Multi fermieri din Romania spun ca prefera sa vanda animalele de carne in Asia pentru ca pretul oferit este mai ridicat decat cel al abatoarelor autohtone. Primaria Capitalei se pregateste de Dragobete: a cheltuit 23. 000 de euro pe decoratiuni de pat in forma de inima. Clotilde Armand a criticat-o pe Gabriela Firea, semnaland o noua serie de cumparaturi in valoare de 15. 500 de euro.

USR a depus un proiect de lege care isi propune sa imbunatateasca mecanismul de feedback al pacientilor privind spitalele din Romania

Uniunea Salvati Romania a depus, saptamana aceasta, la Parlament, un proiect de lege care isi propune sa intareasca mecanismul de feedback al pacientilor privind spitalele din Romania. Saptamana asta am depus alaturi de colegii mei din USR un proiect de lege prin care personalul medical delegat de managerul de spital este obligat sa ofere pacientilor externati optiunea de a completa un chestionar de satisfactie, a anuntat deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei pentru Sanatate si Familie.

Jucaus, dar MIC: Salariul minim din Romania creste cel mai repede din UE, dar ramane printre cele mai scazute

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. in.

Financial Times: Batalia legata de coruptia din Romania dezvaluie limitele influentei UE

Batalia tot mai intensa legata de fenomenul coruptiei si de guvarnanta din Romania atrage tot mai multi politicieni locali, dar si Comisia Europeana, scrie, joi, Financial Times. Publicatia noteaza ca schimbarile din sistemul judiciar, propuse de partidele de guvernamant si care pot duce la demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, au declansat proteste de strada, dar au si dezvaluit limitele capacitatii UE de a verifica evolutia Romaniei in acest domeniu, dupa aderarea tarii, in 2007.

O localitate din Romania a semnat, in premiera, o declaratie de unire cu Republica Moldova

Consilierii locali din comuna Parva, judetul Bistrita-Nasaud, au adoptat o rezolutie prin care solicita unirea cu Republica Moldova. Parva este prima localitate din Romania care facut acest pas, documentul.

Black Panther, debut fulminant in cinematografele din Romania (FOTO, VIDEO)

Black Panther Pantera Neagra), cea mai asteptata si, probabil, una dintre cele mai profitabile filme marca Marvel, a avut un debut fulminant si in cinematografele din Romania. Pe numele sau TChalla,.

Firmele mici si mijlocii din Romania vor putea lua noi credite printr-un imprumut de 75 de milioane de euro primit de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii

Aproximativ 3. 000 de firme mici si mijlocii din Romania vor putea obtine credite in conditii avantajoase in urma unui imprumut de 75 de milioane de euro obtinut de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii, a informat marti BEI, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

O delegatie a Comitetului pentru Prevenirea Torturii si Tratamentelor Inumane a vizitat cinci penitenciare si 10 centre de retinere si arest din Romania

O delegatie a Comitetului European pentru Prevenirea Torturii si Pedepselor sau Tratamentelor Inumane sau Degradante CPT), a vizitat, in perioada 07 19 februarie 2018, 5 penitenciare si 10 centre de retinere si arest preventiv din Romania, potrivit unui comunciat al Ministerului Justitiei.

Care este rata de abandon la cos la magazinele online din Romania. Top reguli eficiente pentru reducerea acesteia

Rata de abandon a cosului de cumparaturi este una dintre cele mai mari provocari ale magazinelor care fac comert online. Cei care au afaceri pe internet vor avea tot mai mult de furca in a gasi calea spre inima si portofelul clientilor lor datorita sofisticarii utilizatorilor, a cresterii competitiei si a complexitatii instrumentelor din zona online. Cele care vor face diferenta sunt cele care vor reusi sa imbine toate cele trei criterii si isi vor construi un nume in piata.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )