Libnet.ro
UNICEF

15:01

VIDEO Care a fost cea mai ascultata piesa romaneasca a verii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Care a fost cea mai ascultata piesa romaneasca a verii

Cea mai ascultata piesa romaneasca a verii a atins peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube si 3221 de difuzari. continuă pe Adevărul

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Jyoti Kisange Amge este cea mai scunda femeie din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Cati centimetri are in inaltime

Daca va intrebati cine mai detine in momentul de fata recordul mondial la capitolul inaltime, Jyoti Kisange Amge este cea care marcheaza o extrema. Cea mai scunda femeie din lume masoara doar cativa centimetri si e cunoscuta si datorita carierei in actorie. Jyoti Kisange Amge, cea mai scunda femeie din lume! Specialistii de la Cartea .

Care e cea mai insuportabila durere pe care o poti experimenta

Toti am experimentat, la diferite intensitati, sentimentul de durere, insa care este de fapt cel mai greu de indurat tip? in momentul in care te doare o masea, ai impresia ca aceea este cea.

Iubirile terne ale lui George Bacovia. Cu cine a trait poetul cea mai mare poveste de dragoste

Poetul George Bacovia nu a avut o viata sentimentala tumultoasa. Cea mai mare poveste de dragoste a cunoscut-o alaturi de Agatha, care i-a devenit si sotie.

Donald Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie, relateaza dpa si AFP. Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane, a afirmat Donald Trump intr-un.

Orban: Dan Nica - iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica sansa. Exista riscul sa pierdem acest portofoliu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, crede ca nici Dan Nica, noua propunere a Partidului Social Democrat pentru postul de comisar european pe Transporturi, nu are nici cea mai mica sansa sa ajunga in acel post. El sustine ca Romania risca sa piarda acest portofoliu si sa primeasca unul lipsit de semnificatie.

Cea mai mare companie de telefonie si internet din Bulgaria, Vivacom, ar putea fi vanduta cu peste 1 miliard Euro

Cea mai mare companie de telecomunicatii din Bulgaria, Vivacom, a primit doua oferte de cumparare de peste 1 miliard de euro fiecare, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Cum au trasat drumarii criminal linia discontinua pe cea mai aglomerata sosea din tara. Previzibil, la 12 ore dupa aplicare, deja avem un accident

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a inlocuit recent stratul de asflat de uzura pe cea mai aglomerata sosea din tara, DN 1, portiunea dintre Cluj-Napoca si Floresti, dar a facut si o serie de modificari in trafic.

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

Yandex lanseaza un serviciu de streaming video care va rivaliza cu YouTube

Gigantul rus al internetului Yandex lanseaza un serviciu de streaming video care va rivaliza cu YouTube si care va permite utilizatorilor sa publice video-uri pe platforma Yandex Zen, a anuntat vineri compania, transmite Reuters.

ştiri din Showbiz

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )