Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani primestePro TV de la Guvern pentru Profu, un nou serial de comedie

Adevărul Adevărul,
Cati bani primestePro TV de la Guvern pentru Profu, un nou serial de comedie

Noul serial de comedie de la Pro TV, Profu, cu Andi Vasluianu si Aida Economu in rolurile principale, va fi realizat cu bani de la Guvern. Este a doua productie a postului care primeste ajutor de la stat, dupa Vlad. continuă pe Adevărul

inca o finantare de la Guvern pentru PRO TV. Ce serial va mai fi sponsorizat, dupa Las Fierbinti

Guvernul va mai finanta, pe langa Las Fierbinti, alt serial de la Pro Tv. Despre ce productie este vorba si cand va aparea aceasta pe micile ecrane? Guvernul finanteaza serialul Profu, de la PRO TV Pro TV primeste bani de la Guvern pentru al doilea serial care va urma sa intre pe micile ecrane din .

Cati bani primesc localnicii din Fierbinti pentru a aparea in serialul de la PRO TV. Oamenii sunt foarte multumiti

Cu toate ca unii se plang de alegerea producatorilor de a filma in Fierbint,i pe motiv ca le face orasul de ras, altii sunt fericiti de participarea in serialul renumit. Cati bani primesc localnicii din Fierbinti-Targ pentru a aparea pe micile ecrane? Cati bani primesc localnicii din Fierbinti pentru a aparea in serial? Majoritatea localnicilor .

inca o vedeta de la PRO TV a semnat cu Kanal D. Cine este Emil Rengle si cati bani a luat de la Romanii au talent

Fanii lui Emil Rengle sunt in extaz! Acesta va fi in juriul celui mai nou show de dans. Cunoscutul coregraf a semnat cu Kanal D, dupa reusita pe care a avut-o la Romanii au Talent. Emil Rengle, jurat la imi place dansul Vocea generatiei sale, talentat, extravagant, un artist cu acte in regula, asa il .

Cati bani cere Brigitte Sfat pe vila cu piscina din Timisoara. Este subevaluata!

Brigitte Sfat isi vinde vila cu piscina din Timisoara, orasul sau natal. Anuntul vedetei poate fi regasit si pe un site de imobiliare, unde bruneta mentioneaza ca pretul este si negociabil. Cati bani cere pe proprietatea cu doua corpuri de cladire? Cati bani cere Brigitte Sfat pe vila cu piscina din Timisoara La aproape o .

Lisa Marie Presley dezvaluie fata mai putin stiuta a lui Michael Jackson. Cati bani ia pentru aceste marturisiri

Lisa Marie Presley, fosta sotie a lui Michael Jackson, planuieste sa faca cunoscute detalii nestiute despre regretatul artist. Aceasta va face o serie de dezvaluire, in cadrul unui volum, in care isi va povesti viata alaturi de legendarul star. Lisa Marie Presley, dezvaluiri despre mariajul cu Michael Jackson Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, .

Cati bani estimeaza Finantele ca vor face de pe urma masurilor precum taxa pe zahar sau reducerea numarului de secretari de stat

Impactul tuturor masurilor din Ordonanta prin care se introduce taxa pe zahar pentru bauturile racoritoare, creste acciza la tigarete, se diminueaza numarul secretarilor de stat etc, despre care HotNews. ro a scris astazi aici, ar fi de aproape 511 milioane lei, in acest an, si de 797,5 milioane lei in 2020.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )