Libnet.ro
UNICEF

21:00

Pentru prima data in 2019, Las Fierbinti a fost depasit in audiente pe publicul tanar: ce serial au preferat tinerii

Adevărul Adevărul,
Pentru prima data in 2019, Las Fierbinti a fost depasit in audiente pe publicul tanar: ce serial au preferat tinerii

Pentru prima data in 2019, Las Fierbinti a fost depasit in audiente, pe targetul publicului tanar, de o alta productie a postului Pro TV, respectiv serialul thriller Vlad. continuă pe Adevărul

5 to go deschide o noua locatie, pentru prima data in parteneriat cu un magazin de bricolaj, Brico Depot

5 to go deschide o noua locatie, in incinta magazinului de bricolaj Brico Depot Baneasa din Bucuresti, iar planul fondatorilor companiei este sa acopere intreaga retea a Brico Depot in urmatorii trei ani, potrivit unui comunicat de presa.

Cantecul de dragoste al unei balene rare, inregistrat pentru prima data in istorie

Pentru prima data in istorie, oamenii de stiinta au inregistrat ceea ce pare a fi cantecul de dragoste al uneia dintre cele mai rare specii de balene de pe Pamant, a anuntat miercuri Administratia Nationala a Oceanului si Atmosferei NOAA), potrivit Reuters.

HOROSCOP TAUR pentru vara lui 2019, cu Mihai Voropchievici. Nu va faceti iluzii legate de dragoste, stati bine cu sanatatea

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat previziunile astrelor pentru vara lui 2019. HOROSCOPTaur- Dragoste: se amana spre toamna pana se va elibera de toate obligatiile. Au fos.

HOROSCOP TAUR pentru vara lui 2019, cu Minerva. Fiti pe faza, urmeaza o promovare, aveti nevoie de alegeri mai bune in privinta dietei

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara acestui an. HOROSCOP TAUR:Ai sansa sa iti asumi un rol important in aceasta vara, la locul de munca. A fi responsabil.

HOROSCOP pentru vara astronomica 2019. Ce aduce solstitiul de vara in functie de zodie. Berbecii pun dragostea pe primul loc, Gemenii mizeaza pe familie

21 iunie este ziua solstitiului de vara si ziua in care intram oficial, din punct de vedere astronomic, in sezonul de vara 2019. Din punct de vedere astrologic, ziua solstitiului de vara este ziua in care.

La ce sa te uiti prima data cand cumperi o masina second-hand. De la Dacia la Mercedes, toate au ceva in comun

La ce sa te uiti cand cumperi o masina second-hand? in general, la multe aspecte, dar unele sunt de o importanta cruciala, daca nu vrei sa te pacaleasca orice samsar. Daca vei fi atent.

Dacian Ciolos, prima reactie dupa ce a fost ales lider in Parlamentul European: Vom continua sa aducem cat mai mult din Europa in Romania

Fostul premier Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European. Renew Europe este al treilea grupca pondere in legislativul european. Presedintia grupului Renew.

Evaluare Nationala 2019. Patru elevi au fost eliminati de la proba de Matematica. Unul dintre ei s-a autodenuntat

Patru elevi au fost eliminati de la Evaluarea Nationala, joi, 20 iunie, cand absolventii de gimnaziu au sustinut proba la Matematica.

Evaluare Nationala 2019. Ce subiecte la matematica au primit elevii anul trecut si modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2019

Elevii de clasa a VIII-a sustin, joi, a doua proba, cea de matematica, la Evaluare Nationala 2019, modele de subiecte fiind publicate pe site-ul Ministerului Educatiei, subiecte. edu. ro. La fel ca proba de limba romana, proba de matematica la Evaluare Nationala 2019, incepe la ora 9:00, accesul elevilor in sali fiind permis pana la ora 8:30. Timpul destinat rezolvarii subiectelor la matematica la Evaluare Nationala 2019 este de doua ore, din momentul in care s-a incheiat distribuirea acestora. Vezi in articol modele de subiecte la matematica la Evaluare Nationala 2019 si ce subiecte au primit elevii anul trecut.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )