Libnet.ro
UNICEF

12:15

Serie Hotnews (3). Cati bani castiga vloggerii si influencerii din Romania. Dezvaluiri din industrie

Hotnews Hotnews,
 Serie Hotnews (3). Cati bani castiga vloggerii si influencerii din Romania. Dezvaluiri din industrie

Cati bani castiga un vlogger? Sau, mai precis, un influencer? Iata o intrebare la care nu vei afla prea usor un raspuns. Sau nu unul concret. Probabil ai gasi mai usor dosare la Securitate decat aceste cifre si, cumva, e firesc. Sunt oameni care muncesc intr-un mediu privat, conditii private si contracte confidentiale. Eu am incercat insa sa aflu si, dupa ce am vorbit cu oameni din industrie, am ajuns la cateva cifre. Episodul 1. De ce copiii din Romania vor sa fie vloggeri si viseaza sa ajunga milionarii internetuluiEpisodul 2. Partea nevazuta a vloggingului. Cand succesul pe internet te transforma intr-un zombie. continuă pe Hotnews

Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cati bani vor primi

Familiile victimelor accidentului din Ialomita vor primi ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cu cati bani vor fi ajutate? Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii in accidentul din Ialomita, de pe 5 octombrie, dupa impactul dintre un microbuz care ducea oamenii la serviciu si un TIR, 10 persoane au .

inca o umilinta. Cati bani ar primi familiile victimelor accidentului din Ialomita de la firma de asigurare

Rudele victimelor accidentului din Ialomita ar putea suporta o noua umilinta. De aceasta data ar putea sa vina din partea firmei de asigurare, din partea careia trebuie sa primeasca despagubiri pentru pierderea imensa suferita. Cati bani primesc familiile victimelor din despagubiri in ziua tragediei imense care s-a petrecut pe DN 2A, din Ialomita, victimele, toate .

Cati bani vor primi elevii pentru bursele sociale, de performanta si de merit, in anul scolar 2019-2020

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat ca Guvernul tarii noastre a adoptat o hotarare prin care autoritatile locale pot stabili un cuantum mai mare al burselor. in functie de bugetul de care se dispune, bursele sociale, de performanta si de merit ale elevilor pot ajunge si la cateva sute de lei. Cati bani vor primi elevii .

Cati bani va costa schimbarea gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco. Victor Piturca a convins autoritatile

Victor Piturca a primit o veste excelenta din partea autoritatilor din Craiova. Dupa ce antrenorul s-a plans in repetate randuri ca gazonul stadionului Ion Oblemenco este intr-o stare foarte proasta si afecteaza sanatatea jucatorilor, primarul Mihail Genoiu l-a anuntat ca suprafata de joc va fi inlocuita. Investitia se va ridica la peste 600. 000 de euro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )