Libnet.ro
UNICEF

07:46

Serie Hotnews (5). Vloggeri din Romania care fac educatie pentru tineri cum nu a facut-o niciodata televiziunea

Hotnews Hotnews,
 Serie Hotnews (5). Vloggeri din Romania care fac educatie pentru tineri cum nu a facut-o niciodata televiziunea

Desi multi cred ca vloggingul inseamna doar entertainment, lucrurile nu stau chiar asa. Pe foarte multe dintre conturile de Youtube din Romania se face si educatie pentru tineri. Am facut o trecere in revista a catorva dintre vloggerii cei mai relevanti din acest punct de vedere. continuă pe Hotnews

Tranzactie interesanta pe piata gazelor din Romania: Doi furnizori misteriosi, cu cifre de afaceri mari dupa doar un an de activitate, fuzioneaza

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca analizeaza tranzactia prin care AIK Energy LTD preia compania Valahia Gaz SRL. Aceste firme nu sunt foarte cunoscute in spatiul public, insa au atras atentia actorilor din domeniu prin faptul ca au intrat in forta pe piata gazelor in doar un an de la infiintare. Valahia Gaz ajunsese in primavara- vara sa fie unul dintre cei mai mari importatori de gaze. De altfel, autoritatea de reglementare din Romania si cea din Ungaria au avut o investigatie comuna asupra activitatii acestei firme.

Parlamentul European a aprobat alocarea a 50 milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina africana, inclusiv cei din Romania

Plenul Parlamentului European a votat miercuri pentru alocarea in Bugetul Uniunii Europene pentru anul 2020 a 50 de milioane de euro pentru sprijinirea fermierilor afectati de pesta porcina africana, inclusiv fermierii din Romania. Aceste fonduri au fost alocate in urma amendamentelor depuse de europarlamentarii PNL Siegfried Muresan, Mircea Hava membri in Comisia pentru bugete a Parlamentului European), Daniel Buda si Dan Motreanu membri in Comisia pentru agricultura si dezvoltare rurala a Parlamentului European).

Stirile ProTV: Harta saraciei din Romania. Bucurestenii, singurii care pot cheltui macar 10.000 euroan

Invatati sa fim la coada Europei, iata ca stam extrem de rau si la puterea de cumparare. Potrivit unui studiu care analizeaza cati bani au cetatenii pentru cheltuieli si economii intr-un an, noi ne aflam pe locul 32 din 42 de tari.

Subiectele zilei: Secretele invaziei autobuzelor turcesti de tip Lego in Europa; Povestea unui medic din Franta, care vrea sa se intoarca in Romania; Clinica Marelui Ars a fost deschisa la Iasi doar pentru poze cu ministrul Sanatatii.

Gardianul ajuns printre cei mai bogati angajati din penitenciarele Romaniei. Cum a facut avere in stil mafiot din spagi si camatarie in inchisoare. Vasile Dutu 49 de ani) si concubina acestuia. De ce oamenii subtiri simt nevoia sa fie vulgari in public. Despre exhibitionismul lingvistic. La noi, pana nu demult, limbajul de cazarma sau cel de cartier de sorginte interlop-delincventa era folosit.

inca un caz Caracal in Romania? Ce au descoperit anchetatorii in casa barbatului din Calarasi care a sechestrat doi copii

Un alt caz Caracall in Romania aduce din nou teama. O ancheta teribila se deruleaza chiar acum la Calarasi. O alta casa a ororilor aduce in prim-plan privare de libertate a doi copii si abuzuri sexuale. inca un caz Caracal in Romania? Ce se intampla in Calarasi? Un alt caz asemanator celui de la Caracal .

Patronul unei echipe de fotbal din Romania, gasit mort in raul Mures. Dan Ristin era dat disparut de vineri

Dan Ristin a fost gasit mort in raul Mures. Patronul unei echipe de fotbal din Romania a fost dat disparut in cursul zilei de vineri, iar azi a fost gasit fara suflare. Care sunt ipotezele oamenilor legii despre tragicul eveniment? Dan Ristin a fost gasit mort in raul Mures Patronul unei echipe de liga a .

Cum sunt inselati consumatorii din Romania. Ce primesti, de fapt, cand iti comanzi ceva de baut: Luati atitudine!

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor InfoCons a emis un comunicat in care indeamna consumatorii din Romania sa ia atitudine si sa sesizeze autoritatile, in urma neregulilor descoperite la lanturile de fast food. Dupa neregulile constatate cu privire la cantitatea de gheata pusa in pahar, inspectorii au descoperit probleme si in ceea ce priveste comercializarea pestelui proaspat .

Mesajul alarmant al unui producator de mezeluri din Romania: Nu mai gasim carne de porc transata pentru productie!

Niciun producator de mezeluri din Romania nu gaseste de cumparat din Europa carne transata pentru productie, in conditiile in care in Romania nu exista niciun furnizor de carne transata, iar pretul.

Daea: Comisia Europeana nu a interzis exportul de carne de porc din Romania, ca urmare a pestei

Comisia Europeana nu a luat decizia de a interzice exportul de carne de porc din Romania, chiar daca.

Tricolorul romanesc va fi arborat de militari si politisti pe cel mai inalt varf muntos din Romania

Tricolorul romanesc va fi arborat, saptamana viitoare, pe cel mai inalt varf muntos din Romania, Var.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )