Libnet.ro
UNICEF

10:31

Serie Hotnews. De ce copiii din Romania vor sa fie vloggeri si viseaza sa ajunga milionarii internetului

Hotnews Hotnews,
 Serie Hotnews. De ce copiii din Romania vor sa fie vloggeri si viseaza sa ajunga milionarii internetului

Daca ai intreba un copil de cinci pana la zece ani ce viseaza sa fie si ar spune ca vrea sa fie vlogger, ai intelege de ce? Probabil ca nu. Dar copiii vor sa fie vedete pe internet. Si daca tot nu mai viseaza sa fie astronauti, ca Neil Armstrong, atunci ca cine vor sa fie? O sa-ti detaliez mai jos cine sunt vloggerii din Romania care au cel mai mare succes si cu ce anume se ocupa ei. continuă pe Hotnews

Studiu: Profitul mediu al celor peste 500.000 de microintreprinderi din Romania este de aproximativ 52.000 de lei

In 2018 activau in Romania 524. 900 de microintreprinderi, cu 2,5% mai multe fata de anul precedent, care au realizat o cifra de afaceri totala de 129 miliarde lei si un profit de 27,5 miliarde lei 21% din cifra de afaceri si o medie de 52. 390 lei per companie), arata un studiu al Instant Factoring, citat de Mediafax.

Dancila raspunde acuzatiilor lui Iohannis: Nu suntem un guvern esuat, suntem unul eficient. Alti presedinti de stat lauda guvernarea din Romania

Premierul Romania, Viorica Dancila a spus, la Alba Iulia, despre guvernul pe care il conduce ca nu este unul esuat, asa cum a acuzat presedintele Iohannis, ci unul eficient, lucru demonstrat de cifrele puse de la dispozitie de INS, de Comisia de Prognoza sau de Eurostat. Prezenta la un eveniment PSD, Dancila a spus ca, in timp ce Iohannis acuza Guvernul, alti presedinti de stat lauda progresele Romaniei.

Am fost intr-un observator de animale salbatice din Romania, ca sa vad daca mai e cale de impacare intre om si urs

Observatoarele de ursi, adica acele locuri amenajate in padure unde poti sa stai ascuns si sa privesti animalele salbatice fara sa intri in contact cu acestea, s-au inmultit in Romania in ultimii ani. Am fost intr-un astfel de observator la Balvanyos, in judetul Covasna, pentru a experimenta altfel de interactiune cu ursii decat cel pe care-l vezi la televizor.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care IRI Investments preia unele companii din Romania ale Vestas

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca analizeaza tranzactia prin care IRI Investments, care apartine Grupului Ingka partener strategic al sistemului de franciza IKEA), preia unele companii din Romania apartinand Grupului Vestas Wind Systems.

ANALIZA: IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc, in care arata ca, pe fondul accentuarii blocajului financiar, a lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare.

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania: Interzicerea expunerii tigaretelor la raft distruge micii comercianti

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania a solicitat Senatului Romaniei, printr-o scrisoare oficiala, respingerea propunerii legislative referitoare la noi restrictii pentru piata.

Noul BMW X5 xDrive45e, pregatit de debut pe piata din Romania

Noul BMW X5 xDrive45e devine modelul plug-in hybrid cu cea mai mare autonomie electrica din portofoliul BMW Gorup. Modelul se pregateste pentru debutul pe piata din Romania, cu un pret de pornire de 76933 Euro cu TVA 64650 Euro fara TVA), excluzand orice bonificatie oferita de eventuala continuare a programului Rabla Plus. Primele livrari ale noului model sunt asteptate in luna noiembrie.

Compania telecom Grandstream intra oficial pe piata din Romania

Grandstream, companie americana specializata in furnizarea de solutii de telecom recunoscute la nivel mondial, anunta intrarea pe piata din Romania prin intermediul companiei Macro International Distribution care devine astfel unicul distribuitor.

Creste traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania

Peste 10 milioane de pasageri au tranzitat aeroporturile din Romania in primele sase luni din acest an, cei mai multi venind si plecand dinspre si spre Marea Britanie, Londra Luton, Italia, Milano-Bergamo si Germania Munchen, potrivit.

Scene socante, surprinse intr-un spital din Romania. Paturi vechi, cearceafuri patate, pereti cojiti si toalete insalubre la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Constanta

Scene socante au fost surprinse intr-un spital din Romania. USR Constanta a postat pe Facebook imagini deplorabile de la Sectia de psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului Judetean Constanta, precizand ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )