Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miley Cyrus si Alicia Keys vor face parte din juriul The Voice, in umatorul sezon al emisiunii

Adevărul Adevărul,
Miley Cyrus si Alicia Keys vor face parte din juriul The Voice, in umatorul sezon al emisiunii

Cantaretele Miley Cyrus si Alicia Keys au fost alese sa-i inlocuiasca pe Pharrell Williams si pe Christina Aguilera la masa juriului, in sezonul 11 al emisiunii-concurs The Voice din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

iCCJ desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitie va desemna, vineri, in sedinta publica si prin tragere la sorti judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor.

iCCJ alege, vineri, magistratii care vor face parte din BEC, la alegerile locale

Judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 5 iunie vor fi alesi, vineri, in sedinta publica si prin tragere la sorti, de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), incepand cu ora 8.

UPDATE: iCCJ a ales magistratii care vor face parte din BEC, la alegerile locale

Simona Elena Cirnaru si Maricela Cobzariu au fost desemnati, vineri, pentru a face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 5 iunie .

Paul McCartney va face parte din distributia filmului Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Muzicianul britanic Paul McCartney va face parte din distributia filmului Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, care urmeaza sa fie lansat in 2017, informeaza The Guardian, citat de News. ro.

Autoritatile belgiene promit ca vor face lumina deplina asupra atentatelor

Premierul belgian Charles Michel a promis joi ca autoritatile vor face lumina deplina asupra atentatelor sangeroase care au lovit marti dimineata capitala tarii, Bruxelles, angajament ce survine pe fondul unui soc politic provocat de scoaterea la lumina a unor posibile erori in lupta antiterorista, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Investigatie: o parte din terenul pentru care Ontanu a fost retinut, in proprietatea familiei lui Gabriel Oprea

O parte din terenul pentru care Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si lider al UNPR, a fost retinut de procurorii anticoruptie apartine in prezent familiei generalului Gabriel Oprea, conform unei investigatii realizate de RISE Project si de Centrul de Investigatii Media CIM).

Lider religios musulman: Tarile occidentale vor suferi invazii precum cele de la Paris si Bruxelles

Un lider religios musulman care face parte din gruparea terorista Stat Islamic SI) a avertizat vineri tarile occidentale ca vor suferi invazii precum cele de la Paris si Bruxelles, in timpul.

Dosarul Moravita II: 36 de persoane au fost condamnate. 15 dintre acestea fac parte din structurile MAI

36 de persoane au fost condamnate in dosarul Moravita II, din cele 41 trimise in judecata. 24 au primit pedepse cu executare. Dintre persoanele condamnate, 15 sunt lucratori MAI, cea mai mare pedeapsa fiind de 4,6 ani inchisoare.

RADET va repara o parte din conductele de energie termica din Bucuresti

RADET, furnizorul de agent termic din Capitala, incepe in aceasta luna un program de reparatii a retelelor, dar dispune de doar 9 milioane de euro. Aceasta suma acopera insa doar 10% din necesar, care se ridica la 90 milioane de euro. Zonele unde este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )