Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nemultumirile lui Traistariu dupa finala Eurovision Romania: Linii de vot blocate la greu. Pana si cu balaria de Paradisio am scos acum doi ani 2.300 de voturi

Adevărul Adevărul,
Nemultumirile lui Traistariu dupa finala Eurovision Romania: Linii de vot blocate la greu. Pana si cu balaria de Paradisio am scos acum doi ani 2.300 de voturi

Mihai Traistariu a oferit primele impresii dupa ce a ratat o noua sansa de a reprezenta Romania la Eurovision 2018, clasandu-se pe locul sapte in finala Selectiei Nationale. Cantaretul a laudat show-ul si concurentii, insa a avut si nemultumiri, multe dintre ele legate de televoting. continuă pe Adevărul

Scandal dupa finala Eurovision Romania. Mihai Traistariu: imi vine sa le numar la sange. Chiar nu cred ca au fost doar atatea voturi!

Nicio finala Eurovision Romania fara scandal. Mihai Traistariu este nemultumit de numarul de voturi pe .

Prestatie remarcabila a buzoiencei Dora Gaitanovici in finala Eurovision Romania: Sunt mandra de locul obtinut

Buzoianca Dora Gaitanovici a ocupat locul 6 in finala Eurovision Romania dupa ce a strans din partea publicului 1. 415 voturi. La finalul concursului, artista in varsta de 17 de ani a tinut sa le multumeasca fanilor care au votat-o. Fara tine este melodia compusa si interpretata de buzoianca in spectacolul de duminica seara.

FINALA EUROVISION ROMANIA 2018 LIVE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

Finala EUROVISION ROMANIA 2018 este LIVE VIDEO pe TVR, TVRi si TVR MOLDOVA si ONLINE STREAM pe TVR+ de la ora 21:00. intr-un show care ne va tine.

Cum VOTEZI in FINALA EUROVISION ROMANIA 2018

CUM VOTEZI in FINALA EUROVISION ROMANIA 2018 LIVE. Finala EUROVISION ROMANIA 2018 este LIVE VIDEO pe TVR, TVRi si TVR MOLDOVA si ONLINE STREAM pe TVR+ de la ora 21:00. Publicul.

Cine castiga finala Eurovision Romania? VIDEO

Duminica seara va avea loc finala Selectiei Nationale Eurovision, spectacol organizat la Sala Polivalenta si transmis de TVR. Cine va castiga si ne va reprezenta tara la concursul de la Lisabona? .

Ilinca Bacila, moment inedit in finala Eurovision Romania 2018: Veti vedea o altfel de Ilinca. Reprezentantul Moldovei, un alt invitat special VIDEO

Ilinca Bacila urca duminica, pe 25 februarie, pe scena Salii Polivalente din Bucuresti in cadrul finalei Eurovision Romania 2018. Membra juriului de anul acesta, care a reprezentat Romania la Eurovision 2017, alaturi de Alex Florea, cu piesa Yodel It!, a pregatit un moment special in care va canta si noul ei single.

Feli Donose, prima declaratie dupa ce a pierdut in finala Eurovision: Marea favorita a fost...

A fost favorita publicului, dar Feli Donose s-a vazut invinsa in finala Eurovision. Cantareata a facut primele declaratii dupa ce a ratat sa reprezinte Romania la Lisabona. Eu cred ca favorita serii a.

Rasturnare de situatie in privinta castigatorilor de la Eurovision Romania 2018. Ce s-a aflat in urma cu putin timp

Surprize de proportii dupa ce The Humans, trupa infiintata acum un an, in februarie, a produs marea surpriza in finala nationala Eurovision, care a avut loc duminica seara 25.

EUROVISION ROMANIA 2018. Publicul voteaza in finala Eurovision

La capatul celor cinci show-uri ale semifinalelor Selectiei Nationale, o premiera in istoria Eurovision Romania, 15 piese vor concura duminica, pe scena Salii Polivalente din.

Finala Eurovision: THE HUMANS, marii castigatori. Vezi AICI piesa invingatoare (VIDEO)

Trupa The Humans este castigatoarea Eurovision Romania 2018, publicul votand-o pentru a ne reprezenta tara in concursul international, care se va desfasura in Lisabona in luna mai. Trupa compusa din Cristin.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )