Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine sunt concurentii care intra in galele live de la Vocea Romaniei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt concurentii care intra in galele live de la Vocea Romaniei VIDEO

Ultimele confruntari de la Vocea Romaniei, show difuzat de Pro TV, s-au incheiat. Cate opt concurenti din fiecare echipa se pregatesc de show-urile live, unde romanii isi pot sustine si vota preferatii. continuă pe Adevărul

Cine sunt maicutele care il ingrijesc pe Regele Mihai

Alaturi de Regele Mihai, la resedinta sa din Elvetia se afla de 19 luni, de cand a fost diagnosticat cu leucemie cronica si carcinom metastazant doua maicute. Acestea fac parte din obstea singurei.

Cine sunt angajatorii pe care Misa si Tudose vor sa-i bage la inchisoare pentru neplata contributiilor sociale: PSD Bucuresti are datorii de peste 100.000 de lei

Organizatia PSD Bucuresti avea, la sfarsitul lunii septembrie, restante la bugetele pentru asigurari, sociale, somaj si sanatate in valoare totala de 109. 000 lei, arata datele fiscului.

Cine sunt angajatorii pe care Misa si Tudose vor sa-i bage la inchisoare pentru neplata contributiilor sociale: PSD Bucuresti, filiala condusa de Gabriela Firea, are datorii de peste 100.000 de lei

Organizatia PSD Bucuresti condusa de primarul Capitalei Gabriela Firea avea, la sfarsitul lunii septembrie, restante la bugetele pentru asigurari, sociale, somaj si sanatate in valoare totala de 109. 000 lei, arata datele fiscului.

Fostul principe Nicolae va anunta cine sunt cele doua persoane din Casa Regala care l-au scos din linia de succesiune

Fostul principe Nicolae, cel care a incercat, acum cateva zile, fara succes, sa-l vada pe bunicul sau, regele Mihai, urmeaza sa dezvaluie cine sunt cele doua persoane din cadrul Casei Regale care au determinat excluderea lui din linia de succesiune.

Dumnezeule! Cine sunt cele doua persoane care AU MURIT dupa ce masina in care se aflau A PLONJAT 10 METRI DE PE UN POD

Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a plonjat de la 10 metri inaltime. Cei doi se deplasau, sambata dimineata, spre serviciu. in afara localitatii.

Greua mostenire de vina pentru datoriile PSD. Cine sunt politicienii trasi la raspundere pentru neplata taxelor

Dupa ce au fost prinsi ca au datorii la ANAF in timp ce tot ei tipa peste tot impotriva companiilor private care nu isi platesc contributiile, PSD-istii au gasit scuza clasica pentru a iesi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )