Libnet.ro
UNICEF

00:06

LIVE TEXT Semifinala Eurovision. Romania afla in aceasta seara daca se califica in finala

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Semifinala Eurovision. Romania afla in aceasta seara daca se califica in finala

Ilinca Bancila si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision, afla in aceasta seara daca se califica in finala Eurovision Song Contest, care se va desfasura pe 13 mai in capitala Ucrainei. Potrivit presei internationale, Romania se numara printre tarile favorite, iar melodia Yodel It s-a clasat pe a sasea pozitie la casele de pariuri. Cea de-a doua semifinala va fi transmisa in direct, incepand cu ora 22. 00, pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+, iar HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante momente ale finalei. De stiut: In aceasta seara, fanii cu exceptia celor care locuiesc in Romania) vor putea vota Yodel It! de pana la 20 de ori de pe acelasi numar de telefon, sau prin aplicatia de pe siteul oficial al concursului: www. eurovision. tv. Romania intra in competitie pe pozitia 5, in prima parte din cea de-a doua semifinala. continuă pe Hotnews

Cronica-pamflet de la semifinala Eurovision. Romania s-a calificat in finala

Ilinca Bancila si Alex Florea, reprezentantii Romaniei la Eurovision, s-au calificat in finala Eurovision Song Contest, cu melodia Yodel It, alaturi de alte noua tari, printre care se numara Bulgaria, Norvegia si Austria. Potrivit presei internationale, Romania se numara printre tarile favorite, iar melodia Yodel It s-a clasat pe a sasea pozitie la casele de pariuri. Cea de-a doua romanca din concurs, Miruna Manescu, reprezentanta Elvetiei, nu merge mai departe. Finala concursului se va desfasura sambata seara, 13 mai, in capitala Ucrainei, iar TVR va transmite spectacolul in direct.

Prima semifinala Eurovision 2017: Republica Moldova, intre cele zece tari care s-au calificat in finala

Republica Moldova, Australia si Cipru se numara printre cele zece tari care s-au calificat, marti seara, in finala Eurovision Song Contest 2017, ce va avea loc sambata la Kiev, potrivit news. ro.

Ilinca si-a lansat primul single inainte de semifinala Eurovision 2017 VIDEO

Ilinca Bacila, care reprezinta Romania la Eurovision 2017 alaturi de Alex Florea, a lansat primul single cu doar cateva ore inaintea de semifinala concursului, in care va lupta pentru un loc in marea finala.

LIVE TEXT Sorin Grindeanu, la Antena 3: Pachetul de legi pe justitie va fi gata in doua saptamani/ Avem crestere economica de 5,2%/ La Legea salarizarii au lucrat parlamentarii si doamna ministru Vasilescu

Premierul Sorin Grindeanu este invitat miercuri seara la Antena 3, in emisiunea lui Mihai Gadea. HotNews. ro va transmite principalele declaratii. Anumite Instante au asezat aceste cote ale salarizarii intr-o piramida incorecta. Dau exemplul meu de cand eram ministru: aveam cam al 50-lea salariu din minister si nu era normal, a declarat Grindeanu vorbind despre ceea ce urmareste guvernul prin Legea salarizarii. Premierul spune ca avem o crestere economica de 5,2% si chiar FMI-ul a revizuit in sus cresterea economic, iar acest lucru se va face probabil si de Comisia Europeana. Despre indemnizatiile mamelor: Acum, la rece, eu sunt impotriva plafonarii. Am comandat o analiza de impact si astept sa avem toate cifrele inainte sa ma pronuntLa Legea salarizarii au lucrat parlamentarii si doamna ministru Vasilescu. Liviu Dragnea declarase anterior ca la Legea salarizarii a lucrat el cu Olguta Vasilescu si premierul Grindeanu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )