Libnet.ro
UNICEF

16:30

Eurovision. BonnieTyler voteaza cu Cezar Ouatu

Antena3 Antena3,
Eurovision. BonnieTyler voteaza cu Cezar Ouatu

Cantareata Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013, a declarat ca, pentru ca nu poate vota pentru ea in celebra competitie, va vota pentru Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, informeaza. continuă pe Antena3

Cezar Ouatu are un sustinator surpriza la Eurovision. Vezi despre cine este vorba.

Cantareata Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013, a declarat ca, pentru ca nu poate vota pentru ea in celebra competitie, va vota pentru Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, informeaza Mediafax. Echipa Eurovision Romania a avut, sambata, cea de-a doua repetitie pentru semifinala din 16 mai. Cezar si colegii sai au urcat din nou pe scena de la Malmo Arena, dupa pregatirile prealabile din culise. Au fost din nou verificate sunetul, unghiurile de filmare, toate .

Cezar Ouatu va soca la editia Eurovision de anul acesta: Romanul va purta o rochie lunga neagra, dar va avea pieptul gol

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, si-a propus sa socheze anul acesta pe scena de la Malmo. Contratenorul roman va urca pe scena in a doua semifinala, pe 16 mai, interpretand piesa.

Cezar Ouatu naste noi controverse la Eurovision! Va avea un numar asemenanator cu cel al Moldovei!

La doar cateva zile inaintea prestatiei din semifinala Eurovision, Cezar Ouatu starneste deja controverse. Numarul sau este asemenator cu cel al reprezentantei Moldovei. Amandoi apeleaza la o platforma ascunsa sub vestimentatie care ii ridica la aproape cinci metri inaltime. Continue reading .

Fresh! Asa se va prezenta Romania la Eurovision! Primele imagini de la repetitiile lui Cezar Ouatu!

Multumita dotarilor tehnice impresionante oferite de organizatori, Romania va avea parte anul acesta la Eurovision de un decor de senzatie. Cezar Ouatu va purta pantaloni largi si o jacheta cu Swarovski, costum realizat de Doina Levintza, iar cei trei dansatori vor evolua intr-o pacla rosiatica precum sangele. Continue reading .

Angela Gheorghiu recunoaste relatia cu Cezar Ouatu? Viata merge mai departe!

Angela Gheorghiu dovedeste decenta in declaratiile vis-a-vis de presupusa relatie amoroasa pe care ar avea-o cu Cezar Ouatu. Soprana, care a divortat in urma cu ceva timp, a transmis un mesaj aluziv spunand: Viata trebuie sa mearga mai departe!. Continue reading .

Bonnie Tyler voteaza cu Cezar la Eurovision 2013

Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013 si vedeta editiei din acest an, a ramas impresionata de vocea lui Cezar Ouatu si a declarat ca-l va vota pe artistul roman.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )