Libnet.ro
UNICEF

20:30

Oscar 2015: ce gandesc cu-adevarat cei care voteaza. O membra a Academiei de Film a desfiintat nominalizatii

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015: ce gandesc cu-adevarat cei care voteaza. O membra a Academiei de Film a desfiintat nominalizatii

Oscar 2015. Votarea pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor Oscar s-a incheiat, iar membrii Academiei si-au exprimat optiunile. Asa ca acum pot spune ce gandesc cu-adevarat, iar in unele cazuri nu este tocmai flatant. Sub protectia anonimatului, unul dintre votanti a povestit pentru Hollywood Reporter, la limita dintre inegenuitate si sarcasm, ce crede despre nominalizatii la Oscar 2015. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, de la ora 13.00. Irina-Margareta Nistor: care sunt favoritii la Oscar 2015

Doar cateva zile ne despart de gala Oscar 2015, care va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles, iar cea mai importanta categorie Cel mai bun film pare sa nu aiba un favorit clar. Criticul de film Irina-Margareta Nistor vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, si ne spune, care sunt in opinia sa peliculele si actorii cu cele mai mari sanse sa castige la Oscar 2015.

Ponta: Sunt prosti cei care le-au spus pomeni electorale masurilor sociale din 2014

Premierul Ponta a declarat ca in 2014 au fost luate multe masuri de dreptate sociala, iar cei care le-au numit pomeni electorale sunt prosti ca le-au spus asa, aratandu-se convins ca noul Cod Fiscal si.

Victor Ponta, la prezentarea unui Cod Fiscal care lasa un gol in buget de 16 miliarde de lei: Sunt prosti cei care au spus ca in 2014 am aprobat pomeni electorale

Premierul Victor Ponta i-a catalogat drept prosti pe cei care au criticat masurile Guvernului din 2014, an electoral. 2014 a fost anul in care am luat multe masuri de dreptate sociala. Ca le-au spus altii pomeni electorale, sunt prosti ca le-au spus asa. Sunt pur si simplu lucruri necesare. Pensiile, alocatiile, indemnizatiile nu sunt pomeni, ci lucruri necesare. Declaratia a fost facuta miercuri cu ocazia prezentarii proiectului de Cod Fiscal prin care sunt propuse o serie de masuri nesustenabile. Guvernul sustine ca vrea sa reduca o serie de impozite, masuri care ar avea un impact bugetar negativ de 16,2 miliarde de lei brut doar in 2016.

Cum ii numeste Ponta pe cei care spuneau anul trecut ca Guvernul a dat pomeni electorale

Victor Ponta: 2014 a fost anul in care am luat multe masuri de dreptate sociala, ca le-au spus altii , sunt prosti ca le-au spus asa! Sunt, pur si simplu, lucruri necesare. Pensiiile, alocatiile, indemnizatiile nu sunt pomeni, ci sunt lucururi de dreptate sociala, de care oamenii in aceasta tara au nevoie .

Liberalii vor vota favorabil si la vedere toate cererile pentru ridicarea imunitatii. Ce patesc cei care nu respecta noua strategie

Vasile Blaga a declarat ca vor fi propuse sanctiuni in cazul celor care nu vor respecta decizia politica in privinta voturilor de ridicare a imunitatii. Absolut da. De altfel, dezbaterea pe asta s-a si axat. Senatul nu este instanta de judecata, nu stabilim aici vinovatii. in al doilea rand, nu discutam de persoane, ci de principii. Exista aceasta prevedere regulamentara ca votul este secret cu bile. Asta este un drept, dar colegii au hotarat sa renunte la acest drept si sa voteze la vedere, .

Oscar 2015. Cine voteaza: membrii Academiei de Film sau menajerele lor?

Oscar 2015. Prestigioasele Oscaruri sunt trofee la care aspira orice actor din lume. Dar oare sunt ele acordate corect, in ultimii ani? Este o intrebare care apare tot mai des, iar specialisti din industrie sustin ca nu. Un celebru critic de film a declarat recent ca unii dintre membrii Academiei Americane de Film nici nu se mai obosesc sa vizioneze filmele, lasandu-si pana si menajerele sa faca acest lucru in locul lor.

Dronele ajung pe scena: Care este primul oras din lume care va gazdui un circ pentru drone

Primul circ pentru drone din lume isi va face in curand debutul oficial in Olanda pe Amsterdam Arena si se anunta a fi un spectacol imens. Imaginatia este inceputul creatiei. Acesta este citatul cu care incepe trailer-ul spectacolului. intr-adevar, se pare ca cei care au venit cu ideea aceasta nu duc deloc lipsa de imaginatie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )