Libnet.ro
UNICEF

23:45

Actrita care a parodiat-o pe Viorica Dancila a ajuns in finala iUmor

Adevărul Adevărul,
Actrita care a parodiat-o pe Viorica Dancila a ajuns in finala iUmor

Actrita Irena Boclinca, sosia Vioricai Dancila, este prima finalista iUmor din cel de-al saselea sezon, in urma voturilor primite prin intermediul aplicatiei. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, la iUmor: Romania e frumoasa pentru ca are gropite / Mi s-a transmis un semnal de alarma de la unitatea europeana. Nu sunt multumiti de coruptia din tara noastra. Vom lucra si la asta! (VIDEO)

Actrita Irena Boclinca a starnit hohote de ras, la emisiunea iUmor, imitand-o pe Viorica Dancila. Juratii Delia, Mihai Bendeac si Cheloo au fost impresionati nu doar de discursul ei, ci si de cat de bine a re.

VIDEO Viorica Dancila, pe scena iUmor intr-o parodie de senzatie: Nu-mi zice seful de partid ce sa zic, e o minciuna, dansul doar imi scrie textul

Irena Boclinca, o actrita din Republica Moldova, a imitat-o perfect pe Viorica Dancila, starnind hohote de ras in prima editie iUmor a noului sezon.

Cine este actrita care a imitat-o perfect pe Viorica Dancila la iUmor si care este visul pe care spera sa-l indeplineasca odata cu aparitia de la Antena 1 VIDEO

Irena Boclinca, o actrita in varsta de 38 de ani din Republica Moldova, a impresionat in debutul noului sezon iUmor cu o parodie a premierului Viorica Dancila.

Viorica Dancila, la iUmor, video-ul cu peste UN MILION DE VIZUALIZARI in doua zile: Romania e frumoasa pentru ca are gropite (VIDEO)

Discursul Vioricai Dancila de la iUmor a devenit viral in mediul online. Interpretarea magistrala a actritei Irena Boclinca i-a impresionat atat pe mebrii juriului, cat si pe fanii.

O veste pentru Viorica Dancila: Premierul este responsabil de ceea ce semneaza

Un premier conduce sedintele de Guvern si semneaza actele normative care i se pun pe masa. Asa prevede legea. Automat, prin semnatura, isi asuma continutul si efectele pe care acestea le produc in societate, fie ca sunt pozitive, fie ca sunt negative. Viorica Dancila fuge de aceasta responsabilitate, invocand ca scuza faptul ca un premier nu are timp sa discute despre orice ordonanta inainte de a o aproba si nici trebuie sa cunoasca toate domeniile. Cu alte cuvinte, semneaza fara sa stie ce semneaza si de aceea nu-si asuma consecintele. ii dam o veste: este prim-ministru si, prin urmare, prim-responsabil pentru haosul din justitie creat de OUG 7. Este responsabila si de haosul din economie creat de OUG 114.

Timmermans i scrie premierului Viorica Dancila: E dezamagitor ca nu ati pomenit n ntlnirea noastra despre ordonantele pe justitie / Devine cu adevarat urgent ca Romnia sa reia procesul de reforme

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare in care ii cere clarificari privind cele doua ordonante de urgenta pe justitie adoptate saptamana trecuta si isi exprima dezamagirea ca in intalnirea pe care au avut-o in 7 februarie, la Bruxelles, nu i-a spus despre intentia de adoptare a acestora. Oficialul european ii transmite premierului Dancila ca acum devine chiar urgenta reluarea procesului de reforme in justitie si sa se abtina de la orice masuri care sa rastoarne progresul realizat in ultimii ani.

Viorica Dancila, o noua gafa: Vom vedea care sunt de fapt punctele care a creat aceasta nemultumire

Luni, in timpul unei conferinte de presa in care explica ca Guvernul nu va renunta la ordonanta care modifica Legile Justitiei, premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa.

Viorica Dancila s-a intalnit cu premierul Pedro Sanchez, cu care a discutat despre romanii din Spania si agenda europeana

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit sambata, la Madrid, cu omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, alaturi de care a discutat despre comunitatea romanilor din Spania, agenda europeana si relatiile economice dintre cele doua tari.

Procurorii din CSM, scrisoare catre Viorica Dancila: Guvernul permanentizeaza practica lipsei de dialog institutional si de consultare a sistemului judiciar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) i-a transmis luni o scrisoare premierului Viorica Dancila, in care spune ca discutiile pe tema ordonantelor de urgenta din justitie ar fi trebuit sa aiba loc inaintea emiterii acestora si ca Guvernul pare ca permanentizeaza practica lipsei de dialog institutional si de consultare a sistemului judiciar.

Viorica Dancila cheama MINISTRII la Guvern. Taxa pe LACOMIE, dezbatuta la Palatul Victoria

Viorica Dancila a declarat, luni, la finalul Biroul Permanent National BPN) al PSD, ca urmeaza sa aiba discutii cu toate ministerele pe tema OUG 114 Ordonanta lacomiei), saptamana aceasta. Dancila a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )