Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine este cel de-al treilea faimos eliminat din show-ul Survivor Romania: Cred ca nimeni nu se astepta sa ajung pana aici

Adevărul Adevărul,
Cine este cel de-al treilea faimos eliminat din show-ul Survivor Romania: Cred ca nimeni nu se astepta sa ajung pana aici

Echipa Faimosilor din competitia Survivor Romania, reality show difuzat de Kanal D, a mai pierdut un membru, sambata seara, in urma voturilor telespectatorilor. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Victor Ponta este cel mai mare mincinos postdecembrist din politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia politica actuala, in conditiile in care Pro Romania s-a alaturat motiunii de cenzura depuse de PSD si UDMR,.

Eliminare spectaculoasa de la Survivor Romania. Cine este Lino Golden si de ce a plecat acasa

Survivor Romania si-a mai luat adio de la un concurent. Dupa ce Cristina Siscanu a fost prima care a luat avionul catre casa, cel care a urmat-o a fost Lino Golden. Se pare ca eliminarile se fac in masa in echipa Faimosilor. De ce a plecat cunoscutul cantaret acasa? Lino Golden, eliminat de la Survivor .

De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este barbatul caruia nu ii e frica de cel mai puternic om din lume

Vestea care a facut inconjurul lumii a fost ca Melania Trump are un amant. Este sau nu adevarata escapada sotiei liderului de laWashington? Cine este barbatul care nu se teme ca a pus ochii pe sotia pretedintelui Statelo Unite ale Americii? Melania Trump are un amant? Cine este barbatul? Momente extrem de delicate in familia .

Cine este concurentul care i-a emotionat pe juratii Romanii au talent. Tanarul le-a adus lacrimi in ochi

Pe data de 7 februarie incepe cel de-al zecelea sezon al emisiunii Romanii au talent. in prima editie a noului sezon surprizele se vor tine lant, iar Andi Moisescu, Andra, Florin Calinescu si Mihai Petre vor fi de-a dreptul uimiti de momentele care ii vor face sa aplaude in picioare. Cine este concurentul care i-a .

Cine este Gennady Tkachenko-Papizh, rusul de aur de la Romanii au Talent. Andra a avut o reactie uluitoare cand l-a auzit

Vineri seara a inceput sezonul 10 al show-ului Romanii au Talent, la Pro TV. A fost o seara magica, cu multe momente de adevarata arta, dar cel mai bun moment a venit exact la final. A urcat pe scena Romanii au Talent, imbracat in alb si a electrizat intreaga audienta, la fel s-a intamplat si .

Cu cine este casatorit Pavel Bartos. Iata cu ce se ocupa sotia vedetei PRO TV

Pavel Bartos se considera atat un sot, cat si un tatic foarte norocos si are o familie foarte frumoasa. Partenera de viata a cunoscutului prezentator al emisiunii Romanii au Talent este insurat din anul 2003 cu Anca, fiind si mama copiilor sai. Totodata, cel care le aduce romanilor zambetul pe buze in timpul editiilor din .

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

Cine este Tibi Useriu si cum a ajuns sa participe la ultramaratonul arctic. Povestea lui, demna de un film

Cum a reusit Tibi Useriu sa participe la una dintre cele mai mari ultramaratoane din lume? Povestea lui este una socanta, in urma greutatilor intampinate pana acum. Cum a ajuns insa sa faca istorie? Cine este Tibi Useriu si cum a ajuns sa participe la ultramaratonul arctic? Tibi Useriu, in varsta de 46 de ani, .

Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom. Surpriza uriasa la PRO TV

Telekom a plecat de la Romanii au talent in urma complicarilor avute de-a lungul emisiunii. Dupa atata timp, PRO TV are un sponsor surpriza. Care este acela? Din ce cauza a renuntat Telekom din sponsorizarea emisiunilor? Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom Emisiunea Romanii au talent nu va mai fi sponsorizata .

Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus. Familia este socata

Un bebelus a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce mama sa l-a nascut. Mama lui a fost diagnosticata cu coronavirus, dar nu stie cum a luat contactul cu virusul. Familia sa este in stare de soc. in ce stare se afla bebelusul! Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus? Un bebelus nascut pe .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )