Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un copil in varsta de patru ani a castigat premiul de originalitate de la Romanii au talent VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un copil in varsta de patru ani a castigat premiul de originalitate de la Romanii au talent VIDEO

Vlad Ciobanu, in varsta de patru ani, a castigat premiul de originalitate din cel de-al zecelea sezon Romanii au talent, in urma voturilor telespectatorilor. continuă pe Adevărul

Documentarul Acasa, de Radu Ciorniciuc, a castigat Premiul Special al Juriului la Thessaloniki Documentary Festival VIDEO

Acasa, documentarul ce urmareste cu empatie povestea unei familii care lupta pentru acceptare si propria definitie a libertatii, dupa 20 de ani petrecuti in Delta Vacaresti, a castigat Premiul Special al Juriului Festivalului International de Film Documentar de la Salonic Thessaloniki Documentary Festival).

Cine a castigat marea finala Romanii au talent de la PRO TV. Nimeni nu se astepta la acest moment

Anul acesta, marea finala a emisiunii Romanii au Talent, sezonul 10, s-a desfasurat atipic, cum nu s-a mai vazut, din cauza pandemiei de coronavirus, iar momentele s-au derulat de acasa. Cine a castigat marea finala Romanii au talent de la PRO TV Update: Cel care a castigat marea finala a sezonului 10, Romanii au talent: .

Reusita unei iesence care facea dializa de patru ani. O familie a ales sa daruiasca o sansa unor semeni necunoscuti

O femeie de 58 de ani a primit sansa la o noua viata dupa patru ani de dializa. Medicii ieseni au realizat cu succes operatia de transplant renal de care avea nevoie pacienta. Rinichiul a fost prelevat de la o persoana aflata in moarte cerebrala la un spital din Oradea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )