Libnet.ro
UNICEF

08:15

Eurovision 2016: Reactiile finalistilor romani in urma clasamentului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2016: Reactiile finalistilor romani in urma clasamentului VIDEO

In urma Selectiei Nationale Eurovision 2016, cei sase finalisti au impartasit impresii legate de participarea in concurs si au transmis mesaje de multumire celor care i-au sustinut, prin intermediul retelelelor sociale. Singurul care s-a declarat public nemultumit de rezultatul voturilor a fost Mihai Traistariu, care pune esecul pe seama membrilor juriului. continuă pe Adevărul

Eurovision 2016. Reactiile romanilor si strainilor dupa victoria lui Ovidiu Anton: Comunitatea rock si-a primit razbunarea VIDEO

Eurovision 2016. Fanii concursului Eurovision, atat din tara, cat si din afara Romaniei, si-au impartit opiniile cu privire la victoria obtinuta de Ovidiu Anton. Cei mai multi il vedeau castigatorul de drept, mai ales ca a reprezentat o razbunare a comunitatii rock.

Eurovision 2016: Clasamentul finalei - cum au votat romanii

Eurovision 2016. Ovidiu Anton a fost ales de romani sa reprezinte tara la concursul Eurovision, rockerul adunand in total 6. 585 de voturi. La distanta de el, Vanotek feat. The Code Georgian au strans 4. 702 de voturi, iar Florena a avut 3. 491 de voturi.

Eurovision 2016: Prestatiile live ale celor sase finalisti ai Selectiei Nationale VIDEO

Juriul de specialitate si publicul au ales cei sase artisti care continua lupta pentru a reprezenta Romania la Eurovision 2016. Va prezentam in continuare melodiile pe care mizeaza concurentii, dar si modul in care ii puteti vota.

EUROVISION 2016. Ovidiu Anton reprezinta Romania cu piesa Moment of Silence

Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision cu piesa Moment of Silence, dupa ce a castigat Selectia Nationala a competitiei, duminica, la Baia Mare.

LIVETEXT Finala Eurovision 2016 Romania: Cum va puteti vota favoritul si ce a pregatit TVR pentru marea seara

Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Vanotek feat. The Code Georgian si Doru Todorut feat. Irina Baiant sunt cei sase finalisti ai Eurovision Romania 2016. Ei vor concura pe scena de la Baia Mare in finala Eurovision 2016 din aceasta seara, de la 20. 30, transmisa in direct si in exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si online pe TVR+ si eurovision. tvr. ro, dar si in modul livetext pe adevarul. ro.

Eurovision 2016 Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator: Piesa mea indeamna la trezire, la demnitate, la unitate. E despre Romania!

Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator Eurovision 2016 Romania si ne va reprezenta la Stockholm cu Moment of Silence, o piesa cu un mesaj puternic care i-a impresionat pe telespectatori.

Finala Eurovision 2016 Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator: Piesa mea indeamna la trezire, la demnitate, la unitate. E despre Romania!

Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator Eurovision 2016 Romania si ne va reprezenta la Stockholm cu Moment of Silence, o piesa cu un mesaj puternic care i-a impresionat pe telespectatori.

Eurovision 2016: Ordinea intrarii concurentilor in finala Selectiei Nationale

Cei sase finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016 au tras la sorti pentru a stabili de pe ce pozitie intra in marea finala de duminica, 6 martie, care va fi transmisa in direct de Televiziunea Romana.

Eurovision 2016: Cum au votat romanii in semifinala Selectiei Nationale

In semifinala Selectiei Nationale Eurovision 2016, 12 artisti au luptat pentru un loc in marea finala, insa doar jumatate dintre ei au reusit sa impresioneze juriul si publicul deopotriva. in timp ce patru concurenti au convins specialistii ca merita sa mearga mai departe, doi au fost salvati prin televoting. Adevarul va prezinta cum au votat romanii.

Eurovision 2016:Clasamentul final al Selectiei Nationale - cum a votat fiecare membru al juriului

Selectia Nationala Eurovision 2016 a fost organizata intr-o maniera mult mai transparenta decat ne obisnuise Televiziunea Romana. Prin urmare, fiecare membru al juriului a comentat prestatiile celor 12 semifinalisti si a fost obligat sa-si justifice nota. Adevarul va prezinta in continuare cum s-au impartit punctele si clasamentul final.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )