Libnet.ro
UNICEF

01:05

Giani Kirita a fost eliminat de la Exatlon: cum a reactionat fostul fotbalist si ce a spus despre coechipierii sai

Adevărul Adevărul,
Giani Kirita a fost eliminat de la Exatlon: cum a reactionat fostul fotbalist si ce a spus despre coechipierii sai

Giani Kirita, cel mai controversat, dar si unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Faimosilor de la Exatlon, a fost eliminat din reality show-ul de la Kanal D in urma voturilor telespectatorilor. continuă pe Adevărul

Giani Kirita risca sa fie eliminat de la Exatlon, pentru prima data in 4 luni: Corpul asta e uzat. Resimt din plin accidentarile si mi-e greu

Giani Kirita risca sa paraseasca Exatlon dupa ce a fost nominalizat pentru prima data pentru eliminare, la patru luni de la startul reality show-ului de la Kanal D. Fostul fotbalist a declarat ca nu este suparat, ba chiar a recunoscut ca ii este din ce in ce mai greu sa faca fata competitiei din cauza numeroaselor accidentari.

Exatlon, eliminare soc: Giani Kirita a parasit competitia

Giani Kirita a fost eliminat de la Exatlon in editia din 2 mai. Fostul fotbalist a primit cele mai putine voturi din partea publicului si se va intoarce in Romania, informeaza kanald. ro. Anuntul ca drumul.

Se schimba radical regulile la Exatlon! Ce trebuie sa faca acum concurentii ramasi dupa eliminarea lui Giani Kirita

Anunt important in Arena de la Exatlon! inainte de a spune ca Giani Kirita a fost eliminat din concurs, Cosmin Cernat s-a referit si la noile reguli dupa care vor juca cei opt concurenti ramasi Veti.

EXATLON: Giani Kirita trece prin CLIPE GRELE! Apel DISPERAT: Am zis ca imi explodeaza inima

Momente emotionante la Exatlon! Mama lui Giani Kirita a reactionat dupa nominalizarea fiului ei,alaturi de Catalin Cazacu si Valentin Bus. E baiatul meu si mi-a venit sa plang si m-am abtinut si ma.

Giani Kirita, eliminat de la Exatlon!? Decizie fara precedent a romanilor!

Geani Kirita risca sa plece din competitia Exatlon, dupa ce a fost nominalizat in editia de marti a emisiunii. Decizia se va afla miercuri seara. Este pentru prima data cand fostul fotbalist se afla in.

SCANDAL monstru intre GIANI KIRITA si VLADIMIR DRAGHIA: Drama totala dupa ELIMINAREA de la EXATLON

Clipe emotionante au avut loc in aceasta saptamana in Arena Exatlon ! Momentul adevarului a avut loc marti seara, in contextulin care Faimosii urmeaza sa piarda un concurent,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )