Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ruby a parasit Survivor Romania: primele declaratii ale cantaretei

Adevărul Adevărul,
Ruby a parasit Survivor Romania: primele declaratii ale cantaretei

In urma voturilor telespectatorilor, cantareata Ruby 31 de ani) a fost eliminata din competitia Survivor Romania, reality show difuzat de Kanal D. continuă pe Adevărul

Cum a reactionat Ruby, dupa ce a aflat ca a fost eliminata de la Survivor Romania. Ce spune despre Elena Ionescu

Dupa ce Cristina Siscanu si-a facut bagajele saptamana trecuta si a plecat acasa, a venit acum randul lui Ruby sa faca acelasi lucru. Ce a spus cantareata, dupa plecarea sa de la Survivor? Ruby, eliminata de la Survivor Nici nu a plecat inca bine spre casa, ca Ruby a tinut sa transmita un mesaj dupa .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 2 februarie

Dupa ce Cristina Siscanu a fost eliminata de la Survivor Romania, saptamana trecuta, iata ca si Ruby este nevoita sa isi faca bagajele. Elena Ionescu a fost nominalizata la eliminare prin votul colegilor sai, iar Ruby a ajuns in aceeasi postura dupa ce Cezar Juratoni castigatorul imunitatii baietilor a nominalizat-o. Emisiunea Survivor Romania .

Scandal la Survivor Romania. Ce se intampla in echipa Faimosilor la Kanal D

Se anunta o editie tensionata la Survivor Romania, sambata seara, de la ora 20:00. Vor fi multe rasturnari de situatii, dueluri sportive pana la limita supravietuirii, dar si un nou traseu pe care vor concura Faimosii si Razboinicii, urmat de dezvaluirea concurentului eliminat, in urma voturilor telespectatorilor. Scandal la Survivor Romania Echipa Faimosilor pare mai .

Despartire cu lacrimi la Survivor Romania! Au pierdut cel mai important om. Competitia nu va mai fi la fel (VIDEO)

Despartire dureroasala Survivor Romania. SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI! VECINII I-AU ADUNAT HAINELE MANELISTULUI GALERIE FOTO) Echipa Faimosilor a.

Scene DEOCHEATE la Survivor Romania! SE IUBESC FARA PERDEA! Surpriza de proportii pentru fani...

Scene deocheatela Survivor Romania! INCENDIAR! IRINA LOGHIN A FACUT RAVAGII CU PARTENERUL! FUEGO I-A PRINS TOCMAI CAND. GALERIE FOTO) Elena Ionescu si Cezar au aparut extrem de apropiati in fata.

Se ascut cutitele la Survivor Romania. Elena Ionescu, ex-Mandinga, atacata din toate partile de ceilalti concurenti

Reality-show-ul romanesc ii tine pe telespectatori in priza, cu noi runde in care supravietuitorii isi testeaza abilitatile. Totodata, emisiunea de pe Kanal D, in care adrenalina atinge cote maxime, aduce si intrigi noi-noute, intre concurentii celebri. De aceasta data, cantareata Elena Ionescu, fosta componenta din trupa Mandinga, a fost cea care a intampinat anumite piedici.

BOMBA ANULUI iN TELEVIZIUNE! Cati BANI va primi CASTIGATORUL SURVIVOR Romania? ANUNTUL OFICIAL!

S-A AFLAT MARELE PREMIU DE LA SURVIVOR ROMANIA! Cei 20 de concurenti se lupa pentru a dovedi ca sunt supravietuitori, dar si pentru o suma in bani pe care o va primi marele castigator.

Ianis Hagi, primele declaratii dupa ce a scapat de Genk: Ce l-a dezamagit la debutul la Rangers

Mijlocasul de 21 de ani nici n-a sosit bine la formatia din Glasgow ca a si reusit sa bifeze primele minute pentru trupa pregatita de Steven Gerard.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2805 seconds )